İnternet & Teknoloji Tinder'da bir değişiklik mi yapıldı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Like attığım kişi eşleşme kısmında neden gözükmüyor ya da match olduğum kişi? Tinder'da bir değişiklik mi yapıldı? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Cyyclax Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Karşılıklı like gelirse match oluyor çünkü standart ücretsiz paketler de , tinder black e yükselt 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mesaj gönderiyor karşı taraf bildirimi geliyor ama sohbet kısmı boş Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Bende kullanıyorum ama hiç eşleşme yakalayamıyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Eslestigim ki normalde sohbet kısmında olmasi gerekmiyor muydu eskiden öyleydi diye hatırlıyorum Yorumla belamistiyon 1 yıl Değişmiş galiba Yorumla seabentinerci 1 yıl daha bugün eşleştim bende sohbet kısmında gözüküyor Yorumla Soran 1 yıl @seabentinerci eslesme oluyor ama sohbet cubugu simgesi var ya oraya düşmüyor az once de eşlestim match olduk mesela guzrl bir sey soylediye bi sey cikti el sallama emojisi attim ama sohbet kismjna düşmedi bir tuhaflik var benimkinde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karşılıklı like gelirse match oluyor çünkü standart ücretsiz paketler de , tinder black e yükselt
Mesaj gönderiyor karşı taraf bildirimi geliyor ama sohbet kısmı boş
Bende kullanıyorum ama hiç eşleşme yakalayamıyorum
Eslestigim ki normalde sohbet kısmında olmasi gerekmiyor muydu eskiden öyleydi diye hatırlıyorum
Değişmiş galiba
daha bugün eşleştim bende sohbet kısmında gözüküyor
@seabentinerci eslesme oluyor ama sohbet cubugu simgesi var ya oraya düşmüyor az once de eşlestim match olduk mesela guzrl bir sey soylediye bi sey cikti el sallama emojisi attim ama sohbet kismjna düşmedi bir tuhaflik var benimkinde
Orayı kullananlar var mıdır burada
Şunu bana öğret 😂