İnternet & Teknoloji Tiktokta kisileri bağlayınca onlara bildirim gidiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ya ben telefon numarami eklemedim ama kisileri bagla ya evet dedim onlara bildirim gitmismidir? Tiktokta kisileri bağlayınca onlara bildirim gidiyor mu? Cevapla 2 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayir gitmez davet gondermedigin surece rahat ol 😊 0 14 Yorumla Soran 1 yıl İnstagramdaki gibi olmuyor degil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanmam olmaz Yorumla Soran 1 yıl Umarim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama facebukta ekli kiselerden de kullanan vara tiktok haber verio bu akisiler de tiktokta diye Yorumla Soran 1 yıl Hay Allah kahretsin ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin ol eger kullaniyolarsa kullanmiyolar sa sorun uok. Yorumla Soran 1 yıl Ya hepsinin patir patir profili cikti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm gorundu yani tiktok ta 🙂Fake bi dacebok acip onla baglansaydin aslinda ben oyle yaptim. Yorumla Soran 1 yıl Ama ben telefon numarasi falan eklemedimki sadcee fake bi gmail actim onunla kaydoldum gmailimde telefonum vardi sadece kisiler baglansin mi dedi yanlislik bagladim gitmemistir umarim ya Yorumla Soran 1 yıl Hesabi sildim Şu an ama hala onlarda gözükür mu bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm sanmam gitmez ama numara ile acan reberindki kisiler varsa tiktok hesabi onerilerde cikar.Ama adin filan degisik oldugu icin anlamaz kimse bnce. Yorumla Soran 1 yıl Adim cok uygunsuzdu iste sorun orada kisilerinizden su ki su adla tiktokta diyosa sictik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm bana yaz sna msjda dtyli konusak Yorumla Soran 1 yıl Attim istek Yorumla
FxveF Takip Et Xper 5 Yaş: 103 1 yıl Gitmiyor. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Eminmisin ya ismim cok uygunsuzdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayir gitmez davet gondermedigin surece rahat ol 😊
İnstagramdaki gibi olmuyor degil mi
Sanmam olmaz
Umarim ya
Ama facebukta ekli kiselerden de kullanan vara tiktok haber verio bu akisiler de tiktokta diye
Hay Allah kahretsin ya
Sakin ol eger kullaniyolarsa kullanmiyolar sa sorun uok.
Ya hepsinin patir patir profili cikti
Hm gorundu yani tiktok ta 🙂
Fake bi dacebok acip onla baglansaydin aslinda ben oyle yaptim.
Ama ben telefon numarasi falan eklemedimki sadcee fake bi gmail actim onunla kaydoldum gmailimde telefonum vardi sadece kisiler baglansin mi dedi yanlislik bagladim gitmemistir umarim ya
Hesabi sildim Şu an ama hala onlarda gözükür mu bilmiyorum
Hmm sanmam gitmez ama numara ile acan reberindki kisiler varsa tiktok hesabi onerilerde cikar.
Ama adin filan degisik oldugu icin anlamaz kimse bnce.
Adim cok uygunsuzdu iste sorun orada kisilerinizden su ki su adla tiktokta diyosa sictik
Hm bana yaz sna msjda dtyli konusak
Attim istek
Gitmiyor.
Eminmisin ya ismim cok uygunsuzdu