İnternet & Teknoloji İPhone 13 pro max almaya değer mi? Moldovyapapatya Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 #Moldovyapapatya İPhone 13 pro max almaya değer mi? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DeliMiNedirr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben 12 pro Max aldım. şu an gayet memnunum öneririm 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı. Herhalde cillop gibi telefon 1 0 Yorumla
türlerinkökeni Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl param çoksa değer azsa değmez 0 3 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl iPhone x kullanıyorsun sende Yorumla türlerinkökeni 1 yıl hayır kullanmıyorum huawei kanka Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Pp de öyle gördüm huwai hangi marka Yorumla
JackRocker Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Al gitsin 1 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. 14 bekle 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 92% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Asla değmez 0 0 Yorumla
SlazengerANG Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl 5 para etmes 0 2 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Sebebi ne Yorumla SlazengerANG 1 yıl icinden sarj aleti cıkamamsı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben 12 pro Max aldım. şu an gayet memnunum öneririm
Herhalde cillop gibi telefon
Al al vergi lazım ülkeye
param çoksa değer azsa değmez
iPhone x kullanıyorsun sende
hayır kullanmıyorum huawei kanka
Pp de öyle gördüm huwai hangi marka
13 pro aldım 1 ay önce gayet başarılı
Al gitsin