İnternet & Teknoloji Kripto paralar için takip edebileceğim sayfa, kanal önerisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kripto paraların analizini yapan bir twitter sayfası ya da youtube kanalı önerir misiniz? Kripto paralar için takip edebileceğim sayfa, kanal önerisi? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 100% 1 yıl Kendin öğrenip kendi analizlerini yapman daha iyi olur. Önce temel analizle başla, sonra teknik analiz ve PA öğrenmeye bak. 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Hepsi boş. İnternetten analiz yap 0 6 Yorumla Soran 1 yıl analiz yapmayı bilmiyorum Yorumla Uyedegilimben 1 yıl Ne kadar paran var Yorumla Soran 1 yıl ya napcan ne kadar param olduğunu Yorumla Uyedegilimben 1 yıl Bir kaç fikir verecektim neyse boş ver 😃 Yorumla Soran 1 yıl paraya göre mi veriyorsun fikri. hem yatırımda ne kadar paran olduğunda bakılmaz ki Yorumla Uyedegilimben 1 yıl Bakılır. Paraya göre risk değerlendirmesi yapılıp ona göre hedef belirlenir. Aman neyse sormadım say Yorumla
selckslck Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Aklın varsa Euro ya yatırım yap 0 10 Yorumla Soran 1 yıl neden dolar değil de euro Yorumla selckslck 1 yıl Euro çıkacak yılbaşına kadar 14 Yorumla selckslck 1 yıl Ben Euro üzeri çalışıyorum zarar etmedim hiç Yorumla Soran 1 yıl Sence şu an şimdi alınır mı yoksa azda olsa düşer mi bekliyim mi Yorumla selckslck 1 yıl şu an alma el yakıyor Yorumla selckslck 1 yıl Her seferinde çıkıyor Yorumla Soran 1 yıl yani azdan kastım 12.30lara düşer mi Yorumla selckslck 1 yıl Sanmıyorum düşerse al takıp et Yorumla Soran 1 yıl geçen hafta dolar alacaktım çok yükseldi daha yükselmez biraz düşsün öyle alıyım dedim ve dolar 11 oldu dediğim sıralarda dolar 9.7lerdeydi Yorumla selckslck 1 yıl Özele yazar mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendin öğrenip kendi analizlerini yapman daha iyi olur. Önce temel analizle başla, sonra teknik analiz ve PA öğrenmeye bak.
Hepsi boş. İnternetten analiz yap
analiz yapmayı bilmiyorum
Ne kadar paran var
ya napcan ne kadar param olduğunu
Bir kaç fikir verecektim neyse boş ver 😃
paraya göre mi veriyorsun fikri. hem yatırımda ne kadar paran olduğunda bakılmaz ki
Bakılır. Paraya göre risk değerlendirmesi yapılıp ona göre hedef belirlenir. Aman neyse sormadım say
Aklın varsa Euro ya yatırım yap
neden dolar değil de euro
Euro çıkacak yılbaşına kadar 14
Ben Euro üzeri çalışıyorum zarar etmedim hiç
Sence şu an şimdi alınır mı yoksa azda olsa düşer mi bekliyim mi
şu an alma el yakıyor
Her seferinde çıkıyor
yani azdan kastım 12.30lara düşer mi
Sanmıyorum düşerse al takıp et
geçen hafta dolar alacaktım çok yükseldi daha yükselmez biraz düşsün öyle alıyım dedim ve dolar 11 oldu dediğim sıralarda dolar 9.7lerdeydi
Özele yazar mısın