İnternet & Teknoloji WhatsApp durumunuzda ne yazıyor? Attarlıkadın Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Watsap durumu ♥♠ Güncellemeler1 yıl Watsap durmunuz siz misiniz? WhatsApp durumunuzda ne yazıyor? Cevapla 62 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Korıdorlar Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 55% 1 yıl Zaman sadece sevgiye yenik düşer geri kalan her şey ise zamana. 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Tanrı zar atmaz. Yani her şey büyük planın bir parçasıdır 😄 1 0 Yorumla
kilicbk Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 59% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 730 cevap paylaştı. Eskiler Derki ; Ağızdan çıkan kulaktan döner, Kalpten çıkan kalbe gider 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Sulamadığın solar, aramadığın unutur, konuşmadığın yiter, ilgilenmediğin ölür.. Bu 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım. 1 1 Yorumla Attarlıkadın 1 yıl Bayıldım Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 40% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Yarışın dışındayım 🤟 1 1 Yorumla Attarlıkadın 1 yıl Aşırı güzel Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Müsait” yazıyormuş şimdi baktım 😄😅 1 1 Yorumla Attarlıkadın Yeni 1 yıl 😁😂😂👏 Yorumla
pathoss Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl İyi gunlerin cesur kararlara ihtiyaci vardir 1 2 Yorumla Attarlıkadın 1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla pathoss 1 yıl 😊🙏🤷♂️ Yorumla
mystreoushandsome Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Korkun korktuğunu yaşayana kadardır, her korktuğunu yaşadığında hiç te korkulacak bir şey olmadığını fark edersin. 1 0 Yorumla
guzelyasahayati Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl WhatsApp hakkında bölümünde mı? Yoksa yeni yaptığımız durumda mı 1 0 Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 524 cevap paylaştı. Başkalarının izinden gidersen kendi ayak izini bırakamazsın. 1 0 Yorumla
Benrobinhood Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Whatsapı kullandığım ilk günden beri ' sende haklısın ' yazıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl I'm feeling all my f*ck feelings 1 3 Yorumla Attarlıkadın 1 yıl Çok iyi bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl F*cking yazacaktım eksik yazmışım hzjaozks lana del rey in my fellings şarkısından ❤️ Yorumla Attarlıkadın 1 yıl Sorun yok Yorumla
casperman Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 36% 1 yıl Ne olursan ol gelme. Mevlana değilim beni germe. 2 0 Yorumla
SnapperRocks Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Life Too Short To Drive Slow Cars. 2 5 Yorumla ЕlDorado 1 yıl Life's olmasın o Yorumla SnapperRocks 1 yıl @ЕlDorado ivit, Google'dan kopyaladım şimdilik idare et. :D Yorumla ЕlDorado 1 yıl Hahaha ya, düzelt bari, ingilizce bilenler şu an kriz geçiriyor Yorumla SnapperRocks 1 yıl @ЕlDorado durumda "Life is too short to drive slow cars." yazıyo, buraya yazarken üşenip kopyaladım. :D Yorumla ЕlDorado 1 yıl Peki tama Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 795 cevap paylaştı. dont dream your life, live your dream. 2 0 Yorumla
StannisBaretheon Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% 1 yıl "Los olvidados sabra gâly paidos" 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Zaman sadece sevgiye yenik düşer geri kalan her şey ise zamana.
Tanrı zar atmaz. Yani her şey büyük planın bir parçasıdır 😄
Eskiler Derki ; Ağızdan çıkan kulaktan döner, Kalpten çıkan kalbe gider
Sulamadığın solar, aramadığın unutur, konuşmadığın yiter, ilgilenmediğin ölür.. Bu
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım.
Bayıldım
Yarışın dışındayım 🤟
Aşırı güzel
Müsait” yazıyormuş şimdi baktım 😄😅
😁😂😂👏
İyi gunlerin cesur kararlara ihtiyaci vardir
👏👏👏👏
😊🙏🤷♂️
Korkun korktuğunu yaşayana kadardır, her korktuğunu yaşadığında hiç te korkulacak bir şey olmadığını fark edersin.
WhatsApp hakkında bölümünde mı? Yoksa yeni yaptığımız durumda mı
Başkalarının izinden gidersen kendi ayak izini bırakamazsın.
Whatsapı kullandığım ilk günden beri ' sende haklısın ' yazıyor
I'm feeling all my f*ck feelings
Çok iyi bu
F*cking yazacaktım eksik yazmışım hzjaozks lana del rey in my fellings şarkısından ❤️
Sorun yok
Ne olursan ol gelme. Mevlana değilim beni germe.
Özgür olmayı seviyorum.
Be curious, not judgemental.
Life Too Short To Drive Slow Cars.
Life's olmasın o
@ЕlDorado ivit, Google'dan kopyaladım şimdilik idare et. :D
Hahaha ya, düzelt bari, ingilizce bilenler şu an kriz geçiriyor
@ЕlDorado durumda "Life is too short to drive slow cars." yazıyo, buraya yazarken üşenip kopyaladım. :D
Peki tama
dont dream your life, live your dream.
"Los olvidados sabra gâly paidos"
Çok merak ediyorsan bakmak ister misin