İnternet & Teknoloji A32 Kullanan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Telefonun şarjı ne kadar gidiyor? Yaklaşık kaç saat? A32 Kullanan var mı? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
LaplaceınŞeytanı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl A32'yi bilmem dee ben A72 kullanıyorum ve telefon elimden neredeyse hiç düşmüyor ve 1 gün gidiyor. 0 5 Yorumla LaplaceınŞeytanı 1 yıl *Ve şarjı 1 gün gidiyor Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım yaaa. Ekran sürem 5 saat ve %50 oldu :/Pil gücü kaç şey mah mı ne xnxnxjxmxj Yorumla LaplaceınŞeytanı 1 yıl 5000 mah 😂 benim ekran sürem 6.5 saat ve %57 şu an 😂 Yorumla Soran 1 yıl O zaman benimki de normal sanırım yaa hemen hemen. Teşekkür ediyorum muaahh 😘 Yorumla LaplaceınŞeytanı 1 yıl Aynen bence de gayet normal. Rica ederim 😊 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. a 52 kadar iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
A32'yi bilmem dee ben A72 kullanıyorum ve telefon elimden neredeyse hiç düşmüyor ve 1 gün gidiyor.
*Ve şarjı 1 gün gidiyor
Anlamadım yaaa. Ekran sürem 5 saat ve %50 oldu :/
Pil gücü kaç şey mah mı ne xnxnxjxmxj
5000 mah 😂 benim ekran sürem 6.5 saat ve %57 şu an 😂
O zaman benimki de normal sanırım yaa hemen hemen. Teşekkür ediyorum muaahh 😘
Aynen bence de gayet normal. Rica ederim 😊
Bir abimiz kullanıyor bir gün görüyor
O ne ya araba markası gibi
Kullanmiyorum
Kullanmadım
a 52 kadar iyi
Bilmiyorum ki