İnternet & Teknoloji Dc, discord nasıl bir ortam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 odalar varmış ayrı odaya çekip sohbet edilebiliyormuş? bilen bi anlatsın Dc, discord nasıl bir ortam? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Bilalhayal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 33% 1 yıl Istedigin her konuda kanallar var ve o kanallarda ister goruntulu ister sesli konusma yapiliyor toplu sekilde her bisryin ayri bi odasi var oyun dahilinde gersey var 0 3 Yorumla Soran 1 yıl anladım Yorumla Bilalhayal 1 yıl Ne tur katilmak isterdin Yorumla Soran 1 yıl katilmak istemiyorum bi arkadasımda var ortamı merak ettim Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Normal sesli sohbet odası işte 0 3 Yorumla Soran 1 yıl oyuna mı giriliyo sadece Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Oyuna girip sohbet edersin yA da birlikte PC ekranını paylaşıp film izlersin. Yorumla Soran 1 yıl hm anladim Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 744 cevap paylaştı. Saçma sapan bir ortam 0 0 Yorumla
yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl guzel benım sunucum var :D 0 4 Yorumla Soran 1 yıl nasıl Yorumla yalnızlıgademıratan 1 yıl sohbet muhabbet ettıgımız bır ortam Yorumla Soran 1 yıl oyun icin mi Yorumla yalnızlıgademıratan 1 yıl evet ya da normal sohbet ne olduıkı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Istedigin her konuda kanallar var ve o kanallarda ister goruntulu ister sesli konusma yapiliyor toplu sekilde her bisryin ayri bi odasi var oyun dahilinde gersey var
anladım
Ne tur katilmak isterdin
katilmak istemiyorum bi arkadasımda var ortamı merak ettim
Normal sesli sohbet odası işte
oyuna mı giriliyo sadece
Oyuna girip sohbet edersin yA da birlikte PC ekranını paylaşıp film izlersin.
hm anladim
Saçma sapan bir ortam
guzel benım sunucum var :D
nasıl
sohbet muhabbet ettıgımız bır ortam
oyun icin mi
evet ya da normal sohbet ne olduıkı