kullanan varsa bile yoktur derler şahsen ben kullandım bir ara yalan söylemiyeyim o dönem cidden biri olsa diye uğraşıyordum ama sonradan arayışımın boş olduğunu farkettim zaten kullandığım dönem ne yaparsan yap hiç bir zaman eşleşme olmuyor en azından benim için olmadı dolandırıcı programı denilebilir para yatırırsan şansın artar diyorlar ne kadar mantıklı bilemedim ama yalan söylemeye gerek yok kullandım pişmanmıyım değilim yararı oldumu olmadı biri oldu mu olmadı
yani bilgim yok resimler cıkıyor yes no basıyon oda sana yes derse eşleşiyorsun işte milyonlarca kombinasyondan denk gelmen lazım gibi ama yararı yok zararıda yok
Bir ara bakındım beğenmedim Tinder da sohbet yeri bana göre ama para odaklı daha çok. Eşleşmelerim oluyordu benim ama diğer erkekler para yatırmadan sohbet edemiyormuş.
Kullanmıyorum, isim olmaz. Birisiyle tanışmak için bir çok yol var, orada hep günübirlik ilişkiler ya da farklı mekânlarda bulunmak için buluyor millet birbirini. En son hevesle tinder yükleyen arkadaşıma kumar oynayacağımız bir mekan var mı diye yazan bir kadın çıkınca o da tövbe etti😂
Gururlu olduğumdan olsa gerek, aynı anda bir kıza odaklanan erkekler topluluğuna dahil olmak prensiplerime aykırı.. Bu yüzden hiçbir sosyal mecrada bir kızla iletişim kurmam. Sosyal hayatımda girdiğim ortamlarda kendiliğinden gelişmesini sağlarım.
Ben sosyal medya bile kullanılmıyorum Tinder ne ki ya. TelefonumdaInstagram uygulaması bile yok. Sadece KS ve Whatsapp KS yi de tanıdık simalar eş dost akraba, arkadaştan kaçmak için kullanıyorum
Ben varım Ciddiyim Sadece KS var Face yok Instagram yok Twitter yok 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli isen... isen bul beni yavrum 😝
Bu tarz uygulamalar, uygulama içi yapmış olduğunuz satın almaya paralel olarak, ekmek yedirir size, tinder zaten f. b uygulaması, hiç kullanmadım ama benzeri uygulamalar kullandım.
Var. Tinder, Tiktok, Twitch, Facebook, İnstagram kullanmıyorum. Twitter'da sadece gündemi takip etme amaçlı sıfır takipçili başka isimle var bir tane. Hiç sevmem sosyal medya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
kullanan varsa bile yoktur derler şahsen ben kullandım bir ara yalan söylemiyeyim o dönem cidden biri olsa diye uğraşıyordum ama sonradan arayışımın boş olduğunu farkettim zaten kullandığım dönem ne yaparsan yap hiç bir zaman eşleşme olmuyor en azından benim için olmadı dolandırıcı programı denilebilir para yatırırsan şansın artar diyorlar ne kadar mantıklı bilemedim ama yalan söylemeye gerek yok kullandım pişmanmıyım değilim yararı oldumu olmadı biri oldu mu olmadı
Napiyosunuz ki muhabbet mi dönüyo? Buluşma falan?
yani bilgim yok resimler cıkıyor yes no basıyon oda sana yes derse eşleşiyorsun işte milyonlarca kombinasyondan denk gelmen lazım gibi ama yararı yok zararıda yok
Tinder ve türevlerini kullanmam zaten kullananları görüyoruz. Düzgün insan çıkmaz oralardan 😂
Bir ara bakındım beğenmedim Tinder da sohbet yeri bana göre ama para odaklı daha çok. Eşleşmelerim oluyordu benim ama diğer erkekler para yatırmadan sohbet edemiyormuş.
Eşleşme olunca sohbet mi açılıyor
Evet o zaman mesaj atabiliyorlar üyeler. Sen beğeniyorsun karşı da senin profilini beğenirse eşleşme olur yazarsın.
Kullanmıyorum, isim olmaz. Birisiyle tanışmak için bir çok yol var, orada hep günübirlik ilişkiler ya da farklı mekânlarda bulunmak için buluyor millet birbirini. En son hevesle tinder yükleyen arkadaşıma kumar oynayacağımız bir mekan var mı diye yazan bir kadın çıkınca o da tövbe etti😂
157 kişi yazdığına göre bunların 100 ü gerçekten hiç kullanmamış olsa🤔 Nikahı basayım demeyecektin 😂
Gururlu olduğumdan olsa gerek, aynı anda bir kıza odaklanan erkekler topluluğuna dahil olmak prensiplerime aykırı.. Bu yüzden hiçbir sosyal mecrada bir kızla iletişim kurmam. Sosyal hayatımda girdiğim ortamlarda kendiliğinden gelişmesini sağlarım.
Ben sosyal medya bile kullanılmıyorum Tinder ne ki ya. Telefonumda Instagram uygulaması bile yok. Sadece KS ve Whatsapp KS yi de tanıdık simalar eş dost akraba, arkadaştan kaçmak için kullanıyorum
Ben varım
Ciddiyim
Sadece KS var
Face yok
Instagram yok
Twitter yok
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli isen...
isen bul beni yavrum 😝
Bu tarz uygulamalar, uygulama içi yapmış olduğunuz satın almaya paralel olarak, ekmek yedirir size, tinder zaten f. b uygulaması, hiç kullanmadım ama benzeri uygulamalar kullandım.
Var. Tinder, Tiktok, Twitch, Facebook, İnstagram kullanmıyorum. Twitter'da sadece gündemi takip etme amaçlı sıfır takipçili başka isimle var bir tane. Hiç sevmem sosyal medya.
Kullanmayan düzgün seven bulursam net nikahı basıcam.
haadi gidek reis cjfjfk
Tinderi hep kinder diye okuyorum kafayı çikolatayla bozdum
Tinder yok tiktok yok facebook var ama kullanmıyorum sadece instgram onuda senin için kapatırım daha ne olsun
Netflix izleyenler meraktan yüklemiştir. Benim gibi sadece 😃 müdavimi olanlar zaten burada pek görülmez 😎
Ben varım , hâlâ hakkında bilgim yok. Tinderde neler oluyorda , kullanmayana nikah basılmaya kıyas bir sağlamlık var?
Tinder ne daha onu bile bilmiyorum ne amaça kullanılıyor nerede kullanılıyor bilmemde anlamamda ismini duydummerak edipte bakmışlığım yoktur
Ben varım
Felsfe psikolji seviyorsan olur
He lise milletle dalga geçiyorduk 🤣🤣🤣
Obur amaclı yok
https://ibb.co/DDhQns4
Merak bıle edıp ındırmedım.
Tinder kullanmak erkegi bozarmi? 😅 Ne yani sadece online birileriyle konusmusuz ne var bunda. Esas olan gercekte kimlerle fingirdedigin
KizlarSoruyor.
Wp.
telegram.
Kullanıyorum. Diğerleri yok
Konuştuğum biri var maalesef.