İnternet & Teknoloji Arayınca dıt dıt dıt diye çalıp hemen çağrı sonlandırıldı demek ne demek? SHINeex Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Birini arayınca gelen ses bu Güncellemeler1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Arayınca dıt dıt dıt diye çalıp hemen çağrı sonlandırıldı demek ne demek? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 55% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Engellemiş demek 1 2 Yorumla SHINeex 1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Yorumla MimariuS2 1 yıl Atamazsın. Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 88% 1 yıl Engellenmişsin :d 1 1 Yorumla SHINeex Yeni 1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Yorumla
azhul Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl engllenmişsin 1 2 Yorumla SHINeex 1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Yorumla azhul 1 yıl atamazsın ma özel numar arakdaşım hack progrmaıyla yabancı bir nuamra gibi digidiyor mesaj Yorumla
aliali1926 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Engel 1 1 Yorumla SHINeex 1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Yorumla
DrSercanKesen Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Engek 1 1 Yorumla SHINeex 1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Yorumla
aliibayraktr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Engellendin 1 2 Yorumla SHINeex 1 yıl Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek? Yorumla aliibayraktr 1 yıl Yok atılmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engellemiş demek
Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek?
Atamazsın.
Engellenmişsin :d
Haklısınız Gizli numaradan aradım Şak diye açtı sesini duydum Gizli numaradan mesaj atılabilir mi Kendi no mu gizleyerek?
engllenmişsin
atamazsın ma özel numar arakdaşım hack progrmaıyla yabancı bir nuamra gibi digidiyor mesaj
Engel
Engek
Engellendin
Yok atılmaz