Sanal dünya aldatıcı. Tabi ki burada karakterli insanlarda var, insan gibi insanlarda var ama sanal dünyanın büyüsüne kapılmamak lazım. Çünkü sanal alemde kişi kelimeleri, cümleleri çok güzel seçebiliyor, kendini göstermek istediği gibi gösterebiliyor
Bana saçma geliyor ya, sonuçta herkes istediğiniz cevapları veriyor kimsenin kendisi gibi davranacağını düşünmüyorum. Klavyenin ardındaki kişi bambaşka biri olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Arıyorum KS'de bulamadım👀
Sanal dünya aldatıcı. Tabi ki burada karakterli insanlarda var, insan gibi insanlarda var ama sanal dünyanın büyüsüne kapılmamak lazım. Çünkü sanal alemde kişi kelimeleri, cümleleri çok güzel seçebiliyor, kendini göstermek istediği gibi gösterebiliyor
İnternetden bulacağımı sanmıyorum çünkü insan sosyal medyada kendisini istediği gibi göstere bilir. Güvenemem yani öyle.
bir de güven problemi duyuyo xd
Ne var ya😂
hissettim gibi oldu sonra boş olduğunu anladim hayat boş yak bi sigara diicem ben içmiyorum 🤣
ben de içmiyorum maalesef xd
Buna KS ailesi vesile oldu. Çok güzel bi 8 Ay geçirdik. Sonu mutlu son olmadı ama yine de her şey çok güzeldi.
Bana saçma geliyor ya, sonuçta herkes istediğiniz cevapları veriyor kimsenin kendisi gibi davranacağını düşünmüyorum. Klavyenin ardındaki kişi bambaşka biri olabilir
Defalarca denesem de başarılı olamadım. Bulacağımı sanmıyorum. Bulsam da dolandırıcı riski nedeniyle güven sorunu yaşıyorum.
Bir kere çok yaklaşmıştım. Ama o beni değil filtre kahveyi tercih etti. 😭😭😭
Instada buldum ben o aşkı da aşkına sçm hasta etti beni
şu an 1yıllık çok yolunda giden bir ilişkim uzak mesafe ilişkim var. Sanaldan başlayıp reele döndük. Ve çok şükür hiçbir problemimiz yok
Evet. Yanlış alarm olduğunu farkettim kısa süre sonra 😁
Kafama göre birini bulamadım desem daha doğrusu. Gerçi internetten aramıyorum bile. Reel dahil😂
Yok. bı umudum vardı sonra baktım oda olmaz uzun yıllar oldu aramayı bıraktım artık Allah'ın o güzel mucizesini görmek kaldi. Görürsek ne ala
Aşk demeyelim ama yoğun hisler anlamında internetten çok oldu
Mümkün değil. Günlük hayatta karşıma çıkmayan aşk internette mi çıkacak?
Yanıltıcı his pahalıya patladı öyle ki acısı nick'e vurdu.
Önce hissettim cok güzel ilerledi ama sonu husran uzak mesafe iliskisi yapılmaz acık ve net
İnternet ilk ciktigin da evet çok şahit oldum. Fakat şu an çok zor ve imkansız gibi.
Hissettim yaşadım ve bitti