İnternet & Teknoloji Sizce telefoncu beni dolandırdimi? SmileSomewhat Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 IMEI adresim gitmişti telefoncuya verdim 30 TL dediği şeyi bana 100 TL'ye yaptı hatta gitmiş mi hesabını yeni kurmamus kardesimin mi hesabunu girmiş bendende 100 TL aldı yeni hesap kurması lazımdı. Sizce telefoncu beni dolandırdimi? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Bilalhayal Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 33% 1 yıl 30 tl dediyse ilk basta sadece 30 tl verecektin sonraki olan seyler snei ilgilendirmezdi ve her önüne gelen yerde imeil attirma bazilari aylık oluyor 0 6 Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Ya ordan aldim kandırdı resmen kardeşimin mi hesabunu girmis Yorumla Bilalhayal 1 yıl O yalan yani 1 hesab sadece 1 telefonda kullanilir Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Benim telefonada girmis hesabi Yorumla Bilalhayal 1 yıl Google hesabi gibi degil imeil 1 hesap sadece 1 telefondan acik oluyor eger baska telefonun kini girersen eski telefon kapaniyor bu sefer Yorumla SmileSomewhat 1 yıl İşte adam öyle yapmiss çakal yaa Yorumla Bilalhayal 1 yıl Yaoacak bsi yok geçmiş olsun Yorumla
Footman Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Sana geçirmiş evet 0 18 Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Ben o parayı alacam Yorumla Footman 1 yıl Ne hesabı canım imei atmışsa 30 TL 100 TL neyin parası Yorumla Footman 1 yıl Başka işlem yapmışsa bilemem Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Başka işlem yok yaa kardeşimin hesabini girmişler Yorumla Footman 1 yıl Kardeşinin imeisini sana mı atmışlar ne diyorsun Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Heee öyle yapmışlar 😃😃 bide 100 TL aldı içini actuk falan yalanu Yorumla Footman 1 yıl Kardeşinin imeisini nasıl bulmuş adam yaa Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Bende bilmiyorum ki mi hesabini kurmuş benim tele kardesimun adını görünce şaşırdım bide diyo icini açtık telefonun falan yalanlar 😃 Yorumla Footman 1 yıl Gmail hesabından imei hesabını öğrenemez ki Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Ben hiç bilmiyorum vala ama kardesimunkinu yapmislar konuscam bakalim Yorumla Footman 1 yıl Başka bişey var onda bence sen iyi anlatamıyorsun Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Ne olabilirki kaziklandim iste Yorumla Footman 1 yıl Başka bir işlem yapmış ve parasını almış adam kazıklanacak bir durum olduğunu sanmıyorum Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Ama neden kardeşimin mi hesabini eklemiş ozaman Yorumla Footman 1 yıl Kardeş senin işin görüldü mü bir problem var mı Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Görüldü ama çocuğun imeeili ne giderse Yorumla Footman 1 yıl Hayır ya imei ayrı gmail hesabı ayrı sen kardeşinin telefonunu niye veriyon telefoncuya Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Yaa vermedimki adam nasıl bulmuş bende bilmiyorum sorcam adama ama adam tam bi yalan makinesi Yorumla
herşeyşuan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl evet 0 4 Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Napmaliyim Yorumla herşeyşuan 1 yıl basşka telefoncuya git Yorumla SmileSomewhat 1 yıl Verdim parayı adamaa Yorumla herşeyşuan 1 yıl o gitti artık yapcak bişey yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 tl dediyse ilk basta sadece 30 tl verecektin sonraki olan seyler snei ilgilendirmezdi ve her önüne gelen yerde imeil attirma bazilari aylık oluyor
Ya ordan aldim kandırdı resmen kardeşimin mi hesabunu girmis
O yalan yani 1 hesab sadece 1 telefonda kullanilir
Benim telefonada girmis hesabi
Google hesabi gibi degil imeil 1 hesap sadece 1 telefondan acik oluyor eger baska telefonun kini girersen eski telefon kapaniyor bu sefer
İşte adam öyle yapmiss çakal yaa
Yaoacak bsi yok geçmiş olsun
Sana geçirmiş evet
Ben o parayı alacam
Ne hesabı canım imei atmışsa 30 TL 100 TL neyin parası
Başka işlem yapmışsa bilemem
Başka işlem yok yaa kardeşimin hesabini girmişler
Kardeşinin imeisini sana mı atmışlar ne diyorsun
Heee öyle yapmışlar 😃😃 bide 100 TL aldı içini actuk falan yalanu
Kardeşinin imeisini nasıl bulmuş adam yaa
Bende bilmiyorum ki mi hesabini kurmuş benim tele kardesimun adını görünce şaşırdım bide diyo icini açtık telefonun falan yalanlar 😃
Gmail hesabından imei hesabını öğrenemez ki
Ben hiç bilmiyorum vala ama kardesimunkinu yapmislar konuscam bakalim
Başka bişey var onda bence sen iyi anlatamıyorsun
Ne olabilirki kaziklandim iste
Başka bir işlem yapmış ve parasını almış adam kazıklanacak bir durum olduğunu sanmıyorum
Ama neden kardeşimin mi hesabini eklemiş ozaman
Kardeş senin işin görüldü mü bir problem var mı
Görüldü ama çocuğun imeeili ne giderse
Hayır ya imei ayrı gmail hesabı ayrı sen kardeşinin telefonunu niye veriyon telefoncuya
Yaa vermedimki adam nasıl bulmuş bende bilmiyorum sorcam adama ama adam tam bi yalan makinesi
Kardeşim geçirmişler
evet
Napmaliyim
basşka telefoncuya git
Verdim parayı adamaa
o gitti artık yapcak bişey yok