instagramin abonelik sistemini aktiflestirseniz (ücret karşılığında foto görme) o sisteme nasıl fotoğraflar videolar koyardınız?
İnstagramin abonelik sistemini aktiflestirseniz (ücret karşılığında foto görme) o sisteme nasıl fotoğraflar videolar koyardınız?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sosyal medya fenomeni olmak istemem Özellikle de tanınmış kişi olmayı hiç istemem
Çarşıya pazara çıkamaz olursun avm ye gitsen yüz kişi resim çekil metroda yüz kişi naber abi falan kimseyi tanımıyorsun ama onlar seni tanıyor ünlü ve tanınmış kişi olmak korkunç bir şey
Ücretli olsa harika olurdu abazan sürüsü beleşe iki vücut göreyim diye tepişmezdi sosyal medyalarda :)
Kim napsın bizim fotomuzu hem para karşılığında para koymak bir nevi şey gibi oluyor fazla ters yapıma koyana da para verip asla bakmam fazla gereksiz geliypr bu tip şeyler bana
Ben Instagram çıktı çıkalı aboneyim gençlerin hevesi doğaldır bende yok
Zırnık vermem ki bonkör insanım
İnstagram hesabım var ama hiç paylaşım yapmıyorum ve niyetimden yok. Fotoğraf ve video için ücret ödemem
Böyle bişey ne gördüm ne duydum bu yüzden fikrim ve düşüncem 0 kardeş
Kendimle alakalı olmayan eglenceli videoları koyardım
İnstangram kullansam bile abonelik işlemini gerçekleştirmezdim. Kendi çapımda popülerlik yeter..
Kullanacağımı sanmam zaten ucretsizkende instagram kullanmıyorum 🤣
Kullanacağım bir özellik değil. Ne fotoğraflarımı satarım ne de başkalarınınkini satın alırım.
İnstagram, face, Twitter gibi medyada üyeliğim yok.
Recep ivedidiğin nenesinin sandıktaki fotosuna benzeyen fotolar koyardım muhtemelen
Profili açma amacıma bağlı cinsellik içinse penisimi ve ya erotik videolar fotoğraflar paylaşırdim
Herhangi bir fotoğrafımı veya videomu koymazdım. Özelim yok 😅
Hiç düşünmedim , kişiye özel poz verme fikri daha ilginç olurdu
Manyak mıyım hem para veririm hem foto paylaşıcam
hayır senin fotonu gormek isteyen para vercek
Peki soyle soyleyeyim birinin fotosu için niye millet para versin
orasini bilmiyorum
ücret karşılığına nasıl fotolar görüyorsun
youtube katil butonu gibi düşün
Koymazdım. Simdi bile koymuyorum
Isim olmaz boyle seylerle duz adamim
Hiçbir şekilde fotoğraf ve video koymazdım.