Eşim iPhone 13 pro max alıcak hediye olarak. Saatini istersen onu da alayım diyor. O saatin amacı kullanım şekli nedir ne işe yarıyor hiçbir bilgim yok aydınlatabilirmisiniz? Saatin de mi modelleri var?
Haa bende diyecektim ki hani turkiye pahaliydi :) canim bende fransa da yasiyorum inan o saate gerek yok. Yani bildirim icin kullanacaksan ne gerek var. spor yapiyosan tamam iyi ama sadece bildirimleri takip icin istiyosan gerek yok. O saate para verme git micheal kors saat al hem zarif durur hem klasik. Ne bileyim baska marka olur. Yine sen bilirsin
Baktım da Türkiye fiyatlarına 😂😂 17 bin 999 TL yazıyor. Bildirim mi veriyor sadece ne gerek var o zaman telefondan zaten görüyorum bildiri mi zaten hep yanımda telefon. Yani çok da ahım şahım bişey değilmiş boşuna adama niye aldırıyım. Teşekkür ederim yorumun iÇin
Arama geldigi zmn hem telefonun caliyo hem saatte caliyo. Apple watch dan telefona cevap verebilirsin fakat ses disari cikacak. Yani yanin da ki duyacak ne konustugunuzu. Sonra gelen normal mesajlara cevap verebilirsin. Whatsap tan da cevap verebilirsin. Telefonun da ne yapabiliyosan ayni seyi saatle de yapabiliyosun, arama, mesajlasma, hesaplama, foto cekme vs… Ama ne gerek var ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nerde yasiyosun ki?
🇩🇪
Haa bende diyecektim ki hani turkiye pahaliydi :) canim bende fransa da yasiyorum inan o saate gerek yok. Yani bildirim icin kullanacaksan ne gerek var. spor yapiyosan tamam iyi ama sadece bildirimleri takip icin istiyosan gerek yok.
O saate para verme git micheal kors saat al hem zarif durur hem klasik. Ne bileyim baska marka olur. Yine sen bilirsin
Baktım da Türkiye fiyatlarına 😂😂 17 bin 999 TL yazıyor. Bildirim mi veriyor sadece ne gerek var o zaman telefondan zaten görüyorum bildiri mi zaten hep yanımda telefon. Yani çok da ahım şahım bişey değilmiş boşuna adama niye aldırıyım. Teşekkür ederim yorumun iÇin
Arama geldigi zmn hem telefonun caliyo hem saatte caliyo. Apple watch dan telefona cevap verebilirsin fakat ses disari cikacak. Yani yanin da ki duyacak ne konustugunuzu. Sonra gelen normal mesajlara cevap verebilirsin. Whatsap tan da cevap verebilirsin. Telefonun da ne yapabiliyosan ayni seyi saatle de yapabiliyosun, arama, mesajlasma, hesaplama, foto cekme vs… Ama ne gerek var ki?
Yine de karismiyim. Heves sonucta. Youtube dan da bak iyice anlarsin ona gore tercih yap :)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!