İnternet & Teknoloji Çirkin miyim neden takipçi gelmiyor İnstagram'da? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Çirkin miyim neden takipçi gelmiyor İnstagram'da? Cevapla 40 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
yalansizolmaz35 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% 1 yıl sadece çirkinler mi istek gelmiyor sanıyorsun bazen bakmaz o bana zaten dedikleri içinde eklemiyorlar ayrıca önemli olan teksey güzellik mi saniyorsun tarzın tavrın bunlarda enaz güzellik kadar önemli kendini aşka geride kalmış hissetme 0 0 Yorumla
Cnumut34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hissettiğin gibisin sana bağlı güzel olup olmadığın 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Foto koysaydin bilirdikÇirkin misin değil misin 0 0 Yorumla
azhul Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl anlamadınmı takipçi için seksi pozlar gereki herkes ona bakıyor artık 0 0 Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 74% 1 yıl Yoo bence güzelsindir onların göz zevki bozuktur boş ver dsngalaklari 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl meme açmıyorsundur..o yüzden çok da takılma takipçi olayına.. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl bilemeyiz ne paylaşıyorsun. profil açık mı kapalı mı?fotoğraf var mı 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Alakasi yok bence.Ya profiliniz gizlidir ya da pek fotoğraf vs filan paylasmiyosanız ondan da olabilir. 🙂 0 5 Yorumla Soran 1 yıl İkiside drğil Yorumla lovebdyman06 1 yıl Hm olmadi sen ekle bazi begendigin ve tanifigin kisileri.Onerilere dustukce arkadaslik istekleri gelir. Yorumla Soran 1 yıl İstek atıyorum kabul eden oluyor ama çok dğeil önerilerde görsellerde istek atmıyorlar. Yorumla lovebdyman06 1 yıl Ozamn bilemem. Yorumla lovebdyman06 1 yıl Olur Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% 1 yıl bana denk gelemdin o yuzden takipcin 1 erkek az. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzelsen baya Fake sanabilirler 0 0 Yorumla
sürrealist_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çıplak olsan olurdu demekkı değilsin 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Gizlisin nasıl gelsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnstagram Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
sadece çirkinler mi istek gelmiyor sanıyorsun bazen bakmaz o bana zaten dedikleri içinde eklemiyorlar ayrıca önemli olan teksey güzellik mi saniyorsun tarzın tavrın bunlarda enaz güzellik kadar önemli kendini aşka geride kalmış hissetme
Hissettiğin gibisin sana bağlı güzel olup olmadığın
Foto koysaydin bilirdik
Çirkin misin değil misin
anlamadınmı takipçi için seksi pozlar gereki herkes ona bakıyor artık
Yoo bence güzelsindir onların göz zevki bozuktur boş ver dsngalaklari
meme açmıyorsundur..
o yüzden çok da takılma takipçi olayına..
bilemeyiz ne paylaşıyorsun. profil açık mı kapalı mı?
fotoğraf var mı
Alakasi yok bence.
Ya profiliniz gizlidir ya da pek fotoğraf vs filan paylasmiyosanız ondan da olabilir. 🙂
İkiside drğil
Hm olmadi sen ekle bazi begendigin ve tanifigin kisileri.
Onerilere dustukce arkadaslik istekleri gelir.
İstek atıyorum kabul eden oluyor ama çok dğeil önerilerde görsellerde istek atmıyorlar.
Ozamn bilemem.
Olur
bana denk gelemdin o yuzden takipcin 1 erkek az.
Olabilir. Büyük bir ihtimal çirkinsiniz
Güzelsen baya
Fake sanabilirler
Açman lazım gelmez yoksa
Bunu bilemeyiz görmeden..
Çıplak olsan olurdu demekkı değilsin
45 üstüne kim neden takip etsin
Keşfete düşmüyorsundur
Yaşın olmuş 17 bu kadar kasma
Ben takip edebilirim, yorum da yaparım.
Gizlisin nasıl gelsin
İnstagram