İnternet & Teknoloji Taksit seçeneği yok napıcam? Asosyalhatunkg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar bi aydır hatta daha fazladır stoklar güncellensin diye bekledim ve o zamanlar taksit seçeneği vardı şimdi stoklar güncellenmiş taksit seçeneği yok tek çekim istiyorlar neden yaparlar bunu nasıl alıcam ben bunu yaa helpp Taksit seçeneği yok napıcam? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Vonalı_Bey Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Fiyatı ne kadar ki bunun 0 20 Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl 400 tl Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Yok bee 400 lira verilmez buna çok Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Hadi ya gerçekten mi Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl https://www.mocatrend.com.tr/kaban şu linkten baksana bi hayrına hangisi güzel sence Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Ya bunların hepsi çok pahalı ben siyah olanını beğendim ama 400 çok Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Siyah giymekten gına geldi gerçekten Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Ama siyah güzel her zaman oda var başka bir renk istiyorsan dur bakinayim Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Bak bu yeşil olanıda güzel aslında bunu beğendim birde en azından yesilin rengi güzel senin tarzın olarak galiba biraz kısawww.mocatrend.com.tr/yanlardan-cepli-ihlamur-yesili-kisa-kase-kaban Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Hem kısa hem de rengi çok burdayım diyo sjsk Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Kadınlara bir şey beğendirmekte zor ya sjsja Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Valla o değilde çok yazığım geldi kendime o kadar bekle ama alama Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Olsun ya sen biraz daha ucuzuna bak bence ha para önemli değil diyorsan sen bilirsin Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Yok ki ucuz Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Neyse artık orasını bilemiycem doğrusu paran varsa al yani 😀 Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Yok param:/ Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl 🙄🙄 Hey Allahım yaa Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Param olsa niye taksit diye ağlıyım burada Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Ya bende diyorum ki yoksa alma sonucta 400 lira daha önemli harcamalarıb olabilir Yorumla Asosyalhatunkg +1 yıl Tamam ikna oldum yoksa bu yorumsal konuşma sabaha kadar sürer fhfh Yorumla Vonalı_Bey +1 yıl Bence ikna olmadın olsun sürsün ne olmuş yani ala ala Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fiyatı ne kadar ki bunun
400 tl
Yok bee 400 lira verilmez buna çok
Hadi ya gerçekten mi
https://www.mocatrend.com.tr/kaban şu linkten baksana bi hayrına hangisi güzel sence
Ya bunların hepsi çok pahalı ben siyah olanını beğendim ama 400 çok
Siyah giymekten gına geldi gerçekten
Ama siyah güzel her zaman oda var başka bir renk istiyorsan dur bakinayim
Bak bu yeşil olanıda güzel aslında bunu beğendim birde en azından yesilin rengi güzel senin tarzın olarak galiba biraz kısa
www.mocatrend.com.tr/yanlardan-cepli-ihlamur-yesili-kisa-kase-kaban
Hem kısa hem de rengi çok burdayım diyo sjsk
Kadınlara bir şey beğendirmekte zor ya sjsja
Valla o değilde çok yazığım geldi kendime o kadar bekle ama alama
Olsun ya sen biraz daha ucuzuna bak bence ha para önemli değil diyorsan sen bilirsin
Yok ki ucuz
Neyse artık orasını bilemiycem doğrusu paran varsa al yani 😀
Yok param:/
🙄🙄 Hey Allahım yaa
Param olsa niye taksit diye ağlıyım burada
Ya bende diyorum ki yoksa alma sonucta 400 lira daha önemli harcamalarıb olabilir
Tamam ikna oldum yoksa bu yorumsal konuşma sabaha kadar sürer fhfh
Bence ikna olmadın olsun sürsün ne olmuş yani ala ala
Tek seferde al bence fiyatı normal
Baba bana para ver... dicen.