Photoshop, AdobeXD, Figma gibi programlar üzerinden site tasarlamak diyorsan, sayfa sayısına ve tasarlayacağın sayfaların içeriğine göre değişir süresi, o tasarlanan tasarımların kodlarını yazıp web sayfasına aktarılması tarafıyla ilgileniyorum bende, profesyonel olarak şu kadar sürede öğrenirsin diye bişey denemez, kişinin konuya olan ilgi ve alakasına göre değişir.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben çok hevesliyim visiul stüdyo da ya da Web storm da yapacağım ben diğer uygulamalar nasıl bilmiyorum ama hazırlardan bahsettin sen sanırım ben profesyonel yapmak istiyorum
Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım, kod yazarak bir web sitesi ortaya çıkarmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa bir photoshop vs. bir grafik tasarım programı kullanarak oradaki araçlarla bir web sitesi görüntüsümü ortaya çıkarmak istiyorsunuz. Web sitesi kodlamak için yaygın olarak kullanılan IDE (program) Visual Studio Code var onu kullanabilirsin.
Aynen kod yazarak Web sitesi çıkarmak istiyorum şimdi anlaştık evet 2 program kullanıyorum 1 Web storm 2 visual. Web storm yeni çıktı. Bana önerilerin var mı bu yolda ilerlerken?
VS Code her türlü ihtiyacını görür. HTML > CSS > SCSS > Bootstrap > Javascript bunları öğren iyi düzeyde zaten sonra nasıl yol alacağını sen öğrenirsin.
Çeşitli araçlar üzerinden amatörcede olsa ilgilendim. Yaşla alakası yok çaba ve ilgi lazım. Önerim, web tasarım örneklerini inceleyin kendinizce çeşitli demolar tasarlayıp bu demolar üzerinden kendinizi zamanla geliştirmeye çalışın. Kaynak olarak YouTube udemy ve çeşitli bloglar vs yardım alabilirsiniz.
Evett teşekkürler inşallah yapabileceğime inanıyorum üniversite okumadım eğer kaliteli bir site ortaya çıkarırsam iş sahibi olur muyum bunu merak ediyorum
Bu tür çalışma ve iş alanlarında eğitim durumunuzdan ziyade ortaya sergilediğiniz projeler çok önemlidir. Güzel ve başarılı projeler ortaya koyduğunuzda elbette karşılığını alırsınız. Ve bunlar size referans olacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Photoshop, AdobeXD, Figma gibi programlar üzerinden site tasarlamak diyorsan, sayfa sayısına ve tasarlayacağın sayfaların içeriğine göre değişir süresi, o tasarlanan tasarımların kodlarını yazıp web sayfasına aktarılması tarafıyla ilgileniyorum bende, profesyonel olarak şu kadar sürede öğrenirsin diye bişey denemez, kişinin konuya olan ilgi ve alakasına göre değişir.
Ben çok hevesliyim visiul stüdyo da ya da Web storm da yapacağım ben diğer uygulamalar nasıl bilmiyorum ama hazırlardan bahsettin sen sanırım ben profesyonel yapmak istiyorum
Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım, kod yazarak bir web sitesi ortaya çıkarmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa bir photoshop vs. bir grafik tasarım programı kullanarak oradaki araçlarla bir web sitesi görüntüsümü ortaya çıkarmak istiyorsunuz.
Web sitesi kodlamak için yaygın olarak kullanılan IDE (program) Visual Studio Code var onu kullanabilirsin.
Aynen kod yazarak Web sitesi çıkarmak istiyorum şimdi anlaştık evet 2 program kullanıyorum 1 Web storm 2 visual. Web storm yeni çıktı. Bana önerilerin var mı bu yolda ilerlerken?
VS Code her türlü ihtiyacını görür.
HTML > CSS > SCSS > Bootstrap > Javascript
bunları öğren iyi düzeyde zaten sonra nasıl yol alacağını sen öğrenirsin.
Evet çok teşekkür ederim şu an css ye geçtim çok naziksin sıkılmadan cevap verdin 😘🤭🧚🏻♀️
Başka soruların olursa sor cevaplarım yine, uzmanlık alanım zaten faydamız dokunsun :D
İstek atayım ç teşekkürler çok naziksin ☺️🤗🧚🏻♀️
Kişisel çaba ve yeteneklerinize bağlı. Lakin süre olarakta yıllar geçmesi gerekiyor profesyonellik için.
Siz Web sitesi tasaradınız mı peki hiç bana önerileriniz nelerdir bu yolda ve ben 24 yaşındayım geç mi kaldım?
Çeşitli araçlar üzerinden amatörcede olsa ilgilendim. Yaşla alakası yok çaba ve ilgi lazım.
Önerim, web tasarım örneklerini inceleyin kendinizce çeşitli demolar tasarlayıp bu demolar üzerinden kendinizi zamanla geliştirmeye çalışın.
Kaynak olarak YouTube udemy ve çeşitli bloglar vs yardım alabilirsiniz.
Evett teşekkürler inşallah yapabileceğime inanıyorum üniversite okumadım eğer kaliteli bir site ortaya çıkarırsam iş sahibi olur muyum bunu merak ediyorum
Bu tür çalışma ve iş alanlarında eğitim durumunuzdan ziyade ortaya sergilediğiniz projeler çok önemlidir. Güzel ve başarılı projeler ortaya koyduğunuzda elbette karşılığını alırsınız. Ve bunlar size referans olacaktır.
Yaaa çok teşekkür ederim moral verdiniz bana Allah razı olsun dua edin bana bende sizin için dua ederim çok naziksiniz 🌹🧚🏻♀️🤭😘
Ne demek. Sizdende razı olsun
Yardımcı olabilmişsem ne mutlu 😊
web tasarımı artık para etmiyor eğer para kazanmak icin ögrenmek istiyorsan mobil programlara yönelmeni tavsiye ederim. Flutter ögren
Öyle de yapacağım önerilerin var mı başka?
Flutter ve dart dilini öğren şu an dünyada en cok aranan bu yeni bir teknoloji Google gelistiriyor
Evett gösteren sayfaları takibe aldım onları da öğreneceğim