İnternet & Teknoloji Porcay nasıl bir youtuber? Hzjzjzkzjzjz Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Porcay hakkında düşünceleriniz neler Porcay nasıl bir youtuber? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Itoket Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 90% 1 yıl Son a*mcı bükücü bayburtlu adam 0 7 Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl BURDUR canım acı süt ün tadı çok iyi yaa disjsjsjsusnz Yorumla Itoket 1 yıl He burdurdu dimi. Ben egitim hayatım boyunca hep ikisini karıstırdım cıplak vucutlu kadın Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl Ben erkeğim Yorumla Itoket 1 yıl Ya kadın erkek onemli degil saglıklı olsun yeter Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl Tabi önemli olan sağlık ve alet Yorumla Itoket 1 yıl Tabiki alet fshdhdwdcg Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl Nzjjsjsisnsjsjs Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 814 cevap paylaştı. Duymadım 0 9 Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl İzlesene gülmekten popon yarilcak sjsnsjjsskns Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl Aaa popon yapmış yazdığım seyi sjsnsibsksns Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Bana komik gelmedi Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl Napim hvyvcjjfcyuf Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl İddiali iddialı yazmışsın mimik oynatmadı ben de Bunlara gülüyorsan neyse sustum Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl BENCE komikti. Ben gulerim saane acep Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Fındık kadar zekan var Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl O kadar etmez yaa ne fındığı sksnsjnsj küçük bir kum taneciği ama onemli olan nasil kullandığım Yorumla Hzjzjzkzjzjz 1 yıl Porcay in mal diye bir şarkısı var dinlesene bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Son a*mcı bükücü bayburtlu adam
BURDUR canım acı süt ün tadı çok iyi yaa disjsjsjsusnz
He burdurdu dimi. Ben egitim hayatım boyunca hep ikisini karıstırdım cıplak vucutlu kadın
Ben erkeğim
Ya kadın erkek onemli degil saglıklı olsun yeter
Tabi önemli olan sağlık ve alet
Tabiki alet fshdhdwdcg
Nzjjsjsisnsjsjs
Duymadım
İzlesene gülmekten popon yarilcak sjsnsjjsskns
Aaa popon yapmış yazdığım seyi sjsnsibsksns
Bana komik gelmedi
Napim hvyvcjjfcyuf
İddiali iddialı yazmışsın mimik oynatmadı ben de Bunlara gülüyorsan neyse sustum
BENCE komikti. Ben gulerim saane acep
Fındık kadar zekan var
O kadar etmez yaa ne fındığı sksnsjnsj küçük bir kum taneciği ama onemli olan nasil kullandığım
Porcay in mal diye bir şarkısı var dinlesene bi
Tanimam
En son bana yazmıştın ulaşabilirsin istersen