İnternet & Teknoloji TELEFONDA DURDUK YERE GELEN BATERI NEFES SESI ACILL? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Telefonum Samsung A11 durduk yere bateri sesi ve nefes alma verme sesi geliyor kapatıp açınca geçiyor neden oluyor ve nasil geçer acil yardım TELEFONDA DURDUK YERE GELEN BATERI NEFES SESI ACILL? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yotta_Yocto Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl En yakın teknik servis veren bir telefoncuya git ve durumu izah et bence. 0 0 Yorumla
erdem414178 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Nefes alma verme sesi eski izledigin videolardandir 0 0 Yorumla
Freeman000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İçine cin kaçmış kesin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim ya napacagim? Yorumla Freeman000 +1 yıl Telefonu yeniden başlat açık kalan uygulama olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Açık kalan uygulama yok 2 kere oldu kapatıp açınca geçiyor Yorumla Freeman000 +1 yıl O zaman virüs bulaşmıştır telefona format attırırsan düzelir.. Yorumla
SavaGist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bi okut üflet telefonu içine bişey kaçmış 😂😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim ya napacagim 😕 Yorumla SavaGist34 +1 yıl İnernetten araştırdın mı aynı sorunu yaşayan var mı diye? Yorumla Soran +1 yıl Kimse böyle bir şeyle karsilasmamis arastirdim başka sesler var o şahıslarda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En yakın teknik servis veren bir telefoncuya git ve durumu izah et bence.
Nefes alma verme sesi eski izledigin videolardandir
İçine cin kaçmış kesin.
Ciddiyim ya napacagim?
Telefonu yeniden başlat açık kalan uygulama olabilir.
Açık kalan uygulama yok 2 kere oldu kapatıp açınca geçiyor
O zaman virüs bulaşmıştır telefona format attırırsan düzelir..
Bi okut üflet telefonu içine bişey kaçmış 😂😅
Ciddiyim ya napacagim 😕
İnernetten araştırdın mı aynı sorunu yaşayan var mı diye?
Kimse böyle bir şeyle karsilasmamis arastirdim başka sesler var o şahıslarda
Telefonun sapık olmuş