İnternet & Teknoloji Google drive veya one drive da birden fazla hesap açarak veri depolayabilir miyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 yapan var mı merak edıyorum izin veriyoalr mı Google drive veya one drive da birden fazla hesap açarak veri depolayabilir miyiz? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Faruk_akrs Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl bunu yapana kadar mega zn 20 Gb veriyor oraya depola 0 6 Yorumla Soran 1 yıl o ne oyle yaaa abuk subuk yerlerde verilerimi saklayamammm Yorumla Faruk_akrs 1 yıl abuk subuk bir yer değil merak etme bizlerde kullanıyoruz ve cogu kişi burayı kullanıyor Yorumla Soran 1 yıl nasıl bi yer burası ilk defa duydum Yorumla Faruk_akrs 1 yıl internette arastırabilirsin istediğin verinide saklayabilirsin ben yıllardır kullanıyorum Yorumla Soran 1 yıl yardımcı olur musun lütfen Yorumla Faruk_akrs 1 yıl tabiki yardımcı olurum yazın bana Yorumla
söylemembane Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Hepsinden 1 er tane ac oluyor öyle hepsinin deposu farklı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nasıl yanı hepsinden birer tane derken Yorumla söylemembane 1 yıl Her driveden hesap ac hepsini kullan Yorumla
suiags Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl ben yapıyorum ve gercekten cok iyi oluyo yapabilrisin tabikide 0 28 Yorumla Soran 1 yıl nasıl oluyo? 1 tanesi yetmediği için mi birden fazla kullanıyosun Yorumla suiags 1 yıl evet producer oldugum icin cok fazla ses depoluyorum ve 15 gb yetmiyor yaklasik 6 tane hesabım var Yorumla Soran 1 yıl hepsi aynı hesap üzerinden mi anlamadım? Yorumla suiags 1 yıl hayir farkli e postalardan farkli sifrelerden Yorumla suiags 1 yıl depolama doldukca yeni hesap ac ve oraya aktar bu kadar basit Yorumla Soran 1 yıl bu hesapları nasıl doğrulatıyosun peki Yorumla suiags 1 yıl dogrulatmiuorum aciyorum ve bitiyor hesap acmayi bilmiyormsuun? Yorumla Soran 1 yıl ay nası akılda tutucam o kadar hesabı Yorumla suiags 1 yıl telefonuna not tut ya da biyere yaz zaten bir kere kesap actinmi hesaplar arası saniyeler icinde gecis yapabiliyorsun tekrsr sifre falan girmene gerek yok sadece cihaz degistirdiginde sifre giriyorsun o kadar Yorumla suiags 1 yıl ne yapacaksin 15 gb yetmiyor mu? Yorumla Soran 1 yıl çalısma notlarım falan eklıcem Yorumla Soran 1 yıl açıkcası hangisi ne kadar kaplar bilmiyorum Yorumla suiags 1 yıl yani 15 gb cok fazla ve notlar gercekten cok az yer kaplıyor yani max 5gb doldursbilrisin bence Yorumla Soran 1 yıl anladım ilk defa yapıcam insallah olr Yorumla Soran 1 yıl ya site çökerse nolcak peki Yorumla Soran 1 yıl bana onun güvencesini nasıl SAĞLAR Yorumla suiags 1 yıl GOOGLE Yorumla suiags 1 yıl çökmez imkansiz kac yıldır çökmüyor ve gercekten guvenebilrsin. tabi senin kararın Yorumla Soran 1 yıl google çökmez umarm nyse Yorumla Soran 1 yıl google un beni ikna etmesi lazım verilerimi tutması ıcn ahah Yorumla suiags 1 yıl baya zorsun yaa agahg Yorumla Soran 1 yıl biraz oyle Yorumla suiags 1 yıl sozlesme onayliyorsun ondan mi tedirginsin Yorumla Soran 1 yıl sözleşmeyi okuması için avukata ihtiyacım var bana bunun tedarikini sağlayabilcek mi GOOGLE Yorumla suiags 1 yıl avukat ne alaka bu devirde neler neler oluyo googlenin istedigi seyler mi tedirgin etti Yorumla suiags 1 yıl iphone a hey siri diye sedlendiginde cevap veriyorsa seni dinliyor demektir? Yorumla Soran 1 yıl iphone kullanmırom Yorumla suiags 1 yıl sadece iphone degil (; Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bunu yapana kadar mega zn 20 Gb veriyor oraya depola
o ne oyle yaaa abuk subuk yerlerde verilerimi saklayamammm
abuk subuk bir yer değil merak etme bizlerde kullanıyoruz ve cogu kişi burayı kullanıyor
nasıl bi yer burası ilk defa duydum
internette arastırabilirsin istediğin verinide saklayabilirsin ben yıllardır kullanıyorum
yardımcı olur musun lütfen
tabiki yardımcı olurum yazın bana
Hepsinden 1 er tane ac oluyor öyle hepsinin deposu farklı
nasıl yanı hepsinden birer tane derken
Her driveden hesap ac hepsini kullan
ben yapıyorum ve gercekten cok iyi oluyo yapabilrisin tabikide
nasıl oluyo?
1 tanesi yetmediği için mi birden fazla kullanıyosun
evet producer oldugum icin cok fazla ses depoluyorum ve 15 gb yetmiyor yaklasik 6 tane hesabım var
hepsi aynı hesap üzerinden mi anlamadım?
hayir farkli e postalardan farkli sifrelerden
depolama doldukca yeni hesap ac ve oraya aktar bu kadar basit
bu hesapları nasıl doğrulatıyosun peki
dogrulatmiuorum aciyorum ve bitiyor hesap acmayi bilmiyormsuun?
ay nası akılda tutucam o kadar hesabı
telefonuna not tut ya da biyere yaz zaten bir kere kesap actinmi hesaplar arası saniyeler icinde gecis yapabiliyorsun tekrsr sifre falan girmene gerek yok sadece cihaz degistirdiginde sifre giriyorsun o kadar
ne yapacaksin 15 gb yetmiyor mu?
çalısma notlarım falan eklıcem
açıkcası hangisi ne kadar kaplar bilmiyorum
yani 15 gb cok fazla ve notlar gercekten cok az yer kaplıyor yani max 5gb doldursbilrisin bence
anladım ilk defa yapıcam insallah olr
ya site çökerse nolcak peki
bana onun güvencesini nasıl SAĞLAR
GOOGLE
çökmez imkansiz kac yıldır çökmüyor ve gercekten guvenebilrsin. tabi senin kararın
google çökmez umarm nyse
google un beni ikna etmesi lazım verilerimi tutması ıcn ahah
baya zorsun yaa agahg
biraz oyle
sozlesme onayliyorsun ondan mi tedirginsin
sözleşmeyi okuması için avukata ihtiyacım var bana bunun tedarikini sağlayabilcek mi GOOGLE
avukat ne alaka bu devirde neler neler oluyo googlenin istedigi seyler mi tedirgin etti
iphone a hey siri diye sedlendiginde cevap veriyorsa seni dinliyor demektir?
iphone kullanmırom
sadece iphone degil (;