Hangi uygulamalardan para kazanılır?
Para kazandıran uygulamalar var mı?

Uygulamalar riskli, en yisi hiç bir uygulamaya kaydolmada kazanabilmek.
Bu arada şunu da söyleyim, içerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla sanaldan kolay para kazanılmıyor
Haklısın
teşekkür
eig için teşekkür
Cevap
13Cevap
trample yaparak düzenli ve yorulmadan para kazanabilirsin onuda twitter uygulamasından hareket ederek
O ne peki
yani zor bişey değil veya kötü bir yanı yok ve saat olarak ücretlendiriyosun saatini 500 e de yapabilirsin 1000 ne de tabi bu senin acımamana bağlı ayaklarının altına alıp eziceksin sadece ve sen zorla ezmiyosun o kişiler senden ezmeni istiyolar para karşılığında bu yani
Neyi ezicem anlamadım ve bunum icin o insanlarla bulusmam mı gerekiyo
takip ederseniz size anlatıyım ne olduğu isterseniz buluşmadanda olabilir ama kazancınız bu kadar olmaz yani takip edin veya mesaj atın anlatıyım size soruda site yanlış anlayıp hesabı kapatabiliypr
yani yaptığın şey zor bişey değil sırt çiğnemek gibi aslında ama dediğim gibi hiç zorlanmadan günlük hiç yoksa 1000 ila 1500 arası kazanirsin oda 2 3 saatte yani istersen daha fazla yapıp daha fazlada kazanabilirsin
Ugraşamam öyle şeylerle
işte uğraşcağınız bişey yok zaten siz birilerini bulmakla uğraşmıyosunuz onlar zaten buluyo sizi sözlerinizle bile kazanabilceğiniz bişey trampleyi yaptığınızdada zaten fazlasını kazanırsınız
2. el eşya satma çorap fekan ben alırım mesela çorap kullanılmjs olsun yeter
Fetişin mi var
Yoo niye satiyim kullandigim çorabimi 😂
Yeğenim 8 yaşında ve tik toktan para kazanıyorum dedi ama emin değilim yalan mı yoksa blöf mi
Canli yayin acarak aldigi hediyelerden kazanabilir ama benim takipçi sayım az canli yayin açamıyorum
Evet ama genelde 18 yaş altı canli yayinda ban yer yayini kapanir seni kandirmişda olabilir
Buradan bir Avukat meslektaşım bir site önerdi fazla bir şey vermiyor bir kaç aydır üyeyim siteye. Para çektiğim zaman bence olarak yazacağım görebilirsin o zaman.
Olur yazarsın
Kripto para uygulamalari
ben veriyim sana 🤓🤓
😂😂
Tiktok, Yoho
Takipçi sayım az canlı yayın açamıyorum
Sana yardımcı olmak isterim ama önce güvenmem lazım sanam
Nasil yani
Yani takipçi sayısını artırıriz bir şekilde sonra çekip gidersen ne olcak bir anda
Bu aralar instagramda cam show yapmak moda
Okadar düşmedim🤦
Evet var bir kaç tane tavsiye edebilirim
Edersen sevinirim
Soruyu beğendim
@birax tabii
@birax çıktım gizliden
@birax olur
Btcturk
Hangi şehirde yaşıyorsun
Neden sordun
Evet