İnternet & Teknoloji İPhone 12 pro max telefonum kaça satılır? Senavesena Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 128 GB 2 ay kullandım İPhone 12 pro max telefonum kaça satılır? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
geceler_sessiz0606 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Merhaba sena hanım 128 gb Iphone 12 pro maxlar 10.500 den başlıyo 12.500 kadar satılıyo garantisi kutusu herşeyi duruyomu 2 ay mı kullandın neden satıyosun 0 5 Yorumla Senavesena 1 yıl Herşeyi duruyor 10.500 az değil mi ya 2 ay kullandık bişeyi yok ön camda bir iki santim çizik var sadece Küçük telefon istiyorum Yorumla geceler_sessiz0606 1 yıl Sena hanım ozaman 12.500 e ilana koycaksınız alıcı olur Yorumla Senavesena 1 yıl Peki iphone servise verip 13 almak istesem ne kadar ekleme ister Yorumla greedthh 1 yıl sana hediye eden bunu yapamaz mı..we halletmemi istersen birkaç yere sorabilirsin Yorumla Senavesena 1 yıl @greedthh Hediye eden yapar Meraktan soruyorum işim yok bugün evdeyim 😂 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 406 cevap paylaştı. 5bin vereyim 😂😂😂😬 0 2 Yorumla Senavesena 1 yıl Hemen İban göndereyim Yorumla Rüzgâr8888 1 yıl Noo önce telefonu gönder 😬😪😂😂 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. 14 civarına satarsın 0 7 Yorumla Senavesena 1 yıl Ön cam az çizik 14 olur mu Yorumla rmznonur 1 yıl Çizik mi kırık mı 13 e düşer Yorumla Senavesena 1 yıl Çizik Kırık yok Yorumla rmznonur 1 yıl Satarsın ya bence. Aşağıda 5 bin e iban demişsin 5 bine satıyorsan ben hemen alayım 🤣 Yorumla Senavesena 1 yıl Dalga geçtim 😂 Yorumla Senavesena 1 yıl Biri 2 bin demiş Olmaz boyle gulüm ya Yorumla rmznonur 1 yıl Kim kime denk getirebilirse 🤣 Yorumla
Green009 Takip Et Bilge Yaş: 28 1 yıl 5 bin verim 0 11 Yorumla Senavesena 1 yıl He oldu başka Yorumla Green009 1 yıl Taksi paranda benden 😅 fiyat var mı aklında Yorumla Senavesena 1 yıl Yok burada satmam zati de Merak ettim Yorumla Green009 1 yıl Nasıl memnun musun Yorumla Senavesena 1 yıl Ben 13 mini istiyorum sanırım ya da 13 Bide 512 GB istiyorum Yorumla Green009 1 yıl Sende para var heralde aşko 😅 Yorumla Senavesena 1 yıl Ya yok ikisi muadili işte Değil mi Sıfır gibi telefonum bence Yorumla Green009 1 yıl Bunu kahvemizi içerken tartışalım 😅😅😅 Yorumla Senavesena 1 yıl Evliyim be kanka olmaz o iş Yorumla Senavesena 1 yıl Memnun değilim çünkü ben küçük telefon seviyorum Yorumla Green009 1 yıl Şaka yapıyosun sol yanımdan mermi yedim be... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba sena hanım 128 gb Iphone 12 pro maxlar 10.500 den başlıyo 12.500 kadar satılıyo garantisi kutusu herşeyi duruyomu 2 ay mı kullandın neden satıyosun
Herşeyi duruyor
10.500 az değil mi ya
2 ay kullandık bişeyi yok ön camda bir iki santim çizik var sadece
Küçük telefon istiyorum
Sena hanım ozaman 12.500 e ilana koycaksınız alıcı olur
Peki iphone servise verip 13 almak istesem ne kadar ekleme ister
sana hediye eden bunu yapamaz mı..
we halletmemi istersen birkaç yere sorabilirsin
@greedthh Hediye eden yapar
Meraktan soruyorum işim yok bugün evdeyim 😂
5bin vereyim 😂😂😂😬
Hemen İban göndereyim
Noo önce telefonu gönder 😬😪😂😂
Güzel paraya gider bence temizse
Çok düşüğe alırlar
Niye
14 civarına satarsın
Ön cam az çizik 14 olur mu
Çizik mi kırık mı 13 e düşer
Çizik
Kırık yok
Satarsın ya bence. Aşağıda 5 bin e iban demişsin 5 bine satıyorsan ben hemen alayım 🤣
Dalga geçtim 😂
Biri 2 bin demiş
Olmaz boyle gulüm ya
Kim kime denk getirebilirse 🤣
5 bin verim
He oldu başka
Taksi paranda benden 😅 fiyat var mı aklında
Yok burada satmam zati de
Merak ettim
Nasıl memnun musun
Ben 13 mini istiyorum sanırım
ya da 13
Bide 512 GB istiyorum
Sende para var heralde aşko 😅
Ya yok ikisi muadili işte
Değil mi
Sıfır gibi telefonum bence
Bunu kahvemizi içerken tartışalım 😅😅😅
Evliyim be kanka olmaz o iş
Memnun değilim çünkü ben küçük telefon seviyorum
Şaka yapıyosun sol yanımdan mermi yedim be...
10 dot’a satarmısın
piyasaya bak
2 bin verem