dedigim gibi nesineye ben kumar bagimlisi oldum hesabimi kapatin diye mesaj yolla sitesinde iletisim kismi var. sonra arasan da acamayiz boyle bir ifade kullanmissin diyor. fakat aslinda benim bagimliligim falan yoktu. telefonla ariyorlar normalde ben bahane olsun diye yazayim dedim konusmamak icin. sonra babamin tc den actim hesap. oyle kullanisli site yok. yapiyorsan bu isi ona gore yap ben pisman oldum yani
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Papara hesabımı kapattim mesaj olarak kumar oynuyorum Allah rızası için kapatın yazdım hesap askıya alındı nasıl taklit sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kanka bende nesinede bagimli oldum hesabimi kapatin dedim. hesabi kalici kapattilar geri acmiyorlar. seninkide geri acmazlar boyle yazdigin icin.
İnşallah açmazlar reis 😀😀
şu an şeytan dürttü rulet için ama iyi ki acmadilaelr nesine de kalıcı şekilde kapaticsm nasıl kapatırım tamamen kumarı bırakmak için muhteşem çözüm
Rulet kadar bela bir oyun yok hile olmasina rağmen para verdim 20 k
dedigim gibi nesineye ben kumar bagimlisi oldum hesabimi kapatin diye mesaj yolla sitesinde iletisim kismi var. sonra arasan da acamayiz boyle bir ifade kullanmissin diyor. fakat aslinda benim bagimliligim falan yoktu. telefonla ariyorlar normalde ben bahane olsun diye yazayim dedim konusmamak icin. sonra babamin tc den actim hesap. oyle kullanisli site yok. yapiyorsan bu isi ona gore yap ben pisman oldum yani
Nereye mesaj aticamnpeki knk nesine ben uzun zamandır oynamıyorum ama yinede durterse girme ihtimalim çok az var destek bölümü mu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!