İnternet & Teknoloji Whatsap plus yeni sürüm? Ackmk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Whatsapp plus yüklemeyi istiyorum ama son sürümünü nasıl bulacağımı bilmiyor bilgisi olan? Whatsap plus yeni sürüm? Cevapla 2 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yasolinaaaaas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Normal olandan ne farkı var 0 4 Yorumla Ackmk 1 yıl Bissürü özelliği var çevrimiçi olduğun halde çevrimiçi gözükmüyosun insanların çevrimiçi olduğunu görebiliyosun özel olarak girip bakmasan bile Yorumla Ackmk 1 yıl Baya bi özellikleri var Yorumla yasolinaaaaas 1 yıl Vay iyiymiş Yorumla Ackmk 1 yıl İnternete yaz whatsap plus özellikleri diye orada yazıyor hepsi Yorumla
Pintipanter Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Kanka ben birazönce indirdim son sürümü 0 12 Yorumla Ackmk 1 yıl Nerden Yorumla Ackmk 1 yıl Bide iyi mi bütün özellikleri var mı indirdiğinde Yorumla Pintipanter 1 yıl Bütün özelliklerin den kastın tam olarak ne bilmiyorum ben uzun süredir kullanmıyodum birazönce başladım tekrar kullanmaya. Çevrimiçi tek tık sesli arama iptali durum hikaye indirme son görülme dondurma çevrimiçi bildiriimi falan işte onlar var Yorumla Ackmk 1 yıl Birilerinin çevrimiçi olduğunu özel olarak girip bakmasam görebilirim dimi Yorumla Ackmk 1 yıl Aynen bende bayadır kullanmıyodum bugün bi siteden indirdim gece normal wpyi silip onu yüklemeyi düşünüyorum sen hangi siteden indirdim Yorumla Ackmk 1 yıl İndirdin Yorumla Pintipanter 1 yıl Aynen aynen duvara bakmadan görebiliyor sun yazıyor cevrimici diye yanında yeşil tik oluyo. Dur bakalım nereden indirmişim link aticam hemen Yorumla Ackmk 1 yıl Tamamm Yorumla Ackmk 1 yıl Bulamadın mııı Yorumla Pintipanter 1 yıl Ben seni tamamen unutmuşum ya😁indirgeek. com/whatsapp-plus/ Yorumla Ackmk 1 yıl İndiriyorum ama bi sıkıntı olmaz inşallah Yorumla Ackmk 1 yıl İki siteden de indirmiştim hepsinin özellikleri aynımıdır acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal olandan ne farkı var
Bissürü özelliği var çevrimiçi olduğun halde çevrimiçi gözükmüyosun insanların çevrimiçi olduğunu görebiliyosun özel olarak girip bakmasan bile
Baya bi özellikleri var
Vay iyiymiş
İnternete yaz whatsap plus özellikleri diye orada yazıyor hepsi
Kanka ben birazönce indirdim son sürümü
Bide iyi mi bütün özellikleri var mı indirdiğinde
Bütün özelliklerin den kastın tam olarak ne bilmiyorum ben uzun süredir kullanmıyodum birazönce başladım tekrar kullanmaya. Çevrimiçi tek tık sesli arama iptali durum hikaye indirme son görülme dondurma çevrimiçi bildiriimi falan işte onlar var
Birilerinin çevrimiçi olduğunu özel olarak girip bakmasam görebilirim dimi
Aynen bende bayadır kullanmıyodum bugün bi siteden indirdim gece normal wpyi silip onu yüklemeyi düşünüyorum sen hangi siteden indirdim
İndirdin
Aynen aynen duvara bakmadan görebiliyor sun yazıyor cevrimici diye yanında yeşil tik oluyo. Dur bakalım nereden indirmişim link aticam hemen
Tamamm
Bulamadın mııı
Ben seni tamamen unutmuşum ya😁
indirgeek. com/whatsapp-plus/
İndiriyorum ama bi sıkıntı olmaz inşallah
İki siteden de indirmiştim hepsinin özellikleri aynımıdır acaba