Şu anda redmi note 8 kullanıyorum ve elimdeki telefonu satıp iPhone 8 almak istiyorum nasıl yapabilirim bilen varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏🏻
İPhone 8 almak istiyorum ama ikinci el nerden güvenilir bir şekilde satın alabilirim?

Çok üzülüyorum ya. 1 günlük çalışmanın karşılığı 5litre sıvıyağ. Kaldı ki telefon alıcaz. Bizim gibi fakir sömürülen ülkenin gerçeği işte. Çok yazık çok. Bu topraklarda dogan çok şanssız. Benim kardeşim serviste çalışıyor çoğunlukla apple telefonlar geliyor. Sorarım ona bir. Yalnız duyduguma göre çok ucuz alım yapıyorlar. 150tlye iphone 6 aldık sıvı temaslı dedi😂 dolap uygulamasında da var letgo da da. Ama muhakkak anlayacak test edecek biriyle git al.
Cevap
3Cevap
Ben 11promax kullanıyorum iPhone tek kelimesiyle para tuzağı hiç tavsiye etmem
Niye ki
Birincisi içine hafıza kartı takılmıyor müziklerin fotoğrafların falan güvenli değil Evet otomatik olarak kaydediyor ama başka bir Android cihazına taşıyamazsın 2 şarjı çok çabuk bitiyor hiç dayanmıyor donması da çok sık oluyor halbuki ben alalı 1 yıl yeni geçti kamerasından başka iş yapacak hiçbir şey yok yine de sen bilirsin tabi
Kafamı karıştırdın 😂
Ben mi
Hee niye saçma ki
Sen bilirsin Benim tecrübem böyle hiç olmadı alacağın telefonu kullanıcı yorumlarına bakabilirsin benim yelek telefonum var oppo Reno 4 pro fiyat onun yarısı kadar ama ondan bin kat iyi
Benim tecrübelerim bu şekilde ve soru sahibi ile konuşuyorum araya kaynak yapıp saçmalayan sensin
iPhone bence en iyi telefon markası
Sen bilirsin Ben sadece tecrübenin paylaştım sorduğun için
Deneyimini paylaştığın için teşekkürler 🌸
Rica ederim
Letgo’dan bulursun.
Yazışırsın sonra gider telefoncuya kontrol ettirir alırsın
Tanıdık sağlam telefon da. Var telefoncu da var
Iphone kullanma.
iyi de 8 eski artık
Napalm o kadar paramız var
En İyi Cevap