İnternet & Teknoloji Telefon kullanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Siz ne düşünüyorsunuz Telefon kullanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TidusLeonhart Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl ciddiyse üzücü, eğer bunu akıllıca bir troll olarak "sürekli şunu yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz" tarzında soruları tiye almak amacıyla yaptıysan süper 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Telefonuma zavallı muamelesi yapıyorum. Sadece konuşmadan konuşmaya. Garibim bir köşede saatlerce bekler. 0 0 Yorumla
Palastine Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dimi ya telefon kullanmak nedir ya ne içiyorsunuz mk telefon bu kullancaz tabii ki 1 0 Yorumla
umitbayr061 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Çok saçma erkek dediğin telefon kullanmaz oturur mağarasında ateş yakar avladığı hayvanları yer yani 0 0 Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Ondan fayda gelmez kanka erkek dedigin dumanla haberlesir 0 0 Yorumla
EczEec Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Allah Allah halbuki normal erkekler dumanla haberlesiyor. Telefon kullanmak nedir 0 0 Yorumla
ahmtt123 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 48% 1 yıl ya böyle soruları niye soruyorsunuz anlamıyorum abi 0 0 Yorumla
exselances Takip Et Guru Yaş: 28 1 yıl Ben kullanmıyorum cok kötü bişi cidden erkekleri kiniyorum böyle şeylerde 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 749 cevap paylaştı. telefonu herkes kullanıyor 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 704 cevap paylaştı. Ne diyim Allah akil fikir versin 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. Dumanla haberleşmeli değil mi?😏 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ciddiyse üzücü, eğer bunu akıllıca bir troll olarak "sürekli şunu yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz" tarzında soruları tiye almak amacıyla yaptıysan süper
Telefonuma zavallı muamelesi yapıyorum. Sadece konuşmadan konuşmaya. Garibim bir köşede saatlerce bekler.
Dimi ya telefon kullanmak nedir ya ne içiyorsunuz mk telefon bu kullancaz tabii ki
Çok saçma erkek dediğin telefon kullanmaz oturur mağarasında ateş yakar avladığı hayvanları yer yani
Ondan fayda gelmez kanka erkek dedigin dumanla haberlesir
Allah Allah halbuki normal erkekler dumanla haberlesiyor. Telefon kullanmak nedir
ya böyle soruları niye soruyorsunuz anlamıyorum abi
Ben kullanmıyorum cok kötü bişi cidden erkekleri kiniyorum böyle şeylerde
telefonu herkes kullanıyor
çok havalı olduklarını düşünüyorum
Ne diyim Allah akil fikir versin
Ben de kullanıyom a q
Dumanla haberleşmeli değil mi?😏
Nasıl bir soru bu sksjkskwlw
Normal
kullanmayalım mı :)