İnternet & Teknoloji Karşı tarafı ararken dıt sesi gelmiyor? ElanurYİlmazzz Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 2 telefondanda denedim Kapalı telefonu arayınca dıt sesi gelmiyor. Başka numarayı arayınca dıt sesi geliyor neden olabilir Karşı tarafı ararken dıt sesi gelmiyor? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Halil_İboo Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl Telefon hiç çalmadan kapanırsa ve aradığınız kişiye ulaşılamıyor demiyorsa engellenmiş seni hayırlı olsun 😅 0 3 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Kendi telefonum kapalı açılmıyor. 2 telefondan da kendimi aradım dit sesi gelmedi hicbi sekilde Yorumla Halil_İboo 1 yıl Ha onu bilmiyorum, bi servisinden bilgi alabilirsiniz Yorumla
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 60% 1 yıl Telefonu kapamış ya da engellemiş ! 0 3 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor zaten , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu o yüzden Yorumla mylcky21 1 yıl Telefon kaçak vs ise imei gitmiş olabilir Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Telefonu çekmiyor olabilir 0 1 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Engel atmıştır 0 1 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu Yorumla
leke_53 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Yenıden baslat 0 1 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Telefon kapalı açılmıyor , acılmayn telefonu aramıstım Yorumla
BeşiktAŞK___1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Engel olabilir 0 1 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu Yorumla
EzberBozanÜye Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl tekrar ara 0 1 Yorumla ElanurYİlmazzz 1 yıl Çok denedim olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Telefon hiç çalmadan kapanırsa ve aradığınız kişiye ulaşılamıyor demiyorsa engellenmiş seni hayırlı olsun 😅
Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu
Kendi telefonum kapalı açılmıyor. 2 telefondan da kendimi aradım dit sesi gelmedi hicbi sekilde
Ha onu bilmiyorum, bi servisinden bilgi alabilirsiniz
Telefonu kapamış ya da engellemiş !
Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu
Hayır kendi telefonum kapalı açılmıyor zaten , 2 telefondan da kendi telefonumu aramayı denediğimde bu durum oldu o yüzden
Telefon kaçak vs ise imei gitmiş olabilir
Telefonu çekmiyor olabilir
Engel atmıştır
Yenıden baslat
Telefon kapalı açılmıyor , acılmayn telefonu aramıstım
Engel olabilir
tekrar ara
Çok denedim olmuyor