İnternet & Teknoloji Fotoğraf satma? mademoiiselle Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 1 tane güzel manzara fotoğrafı cektim gören windows arka plani saniyor nasil satıp biraz kazanc elde edebilirim Fotoğraf satma? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
MsTerapist Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% 1 yıl var bağlantım ama İstanbul'da olman lazım 0 4 Yorumla mademoiiselle 1 yıl Ankara Yorumla MsTerapist 1 yıl stok sitleri falan beklersinki satasın bir porje ya da yazılım için direk birileri satarsa iyi kazaırsın Yorumla mademoiiselle 1 yıl jste hangi sitw acaba Yorumla MsTerapist 1 yıl hangi site değil gerçek bu işi yapan sanat koordinatörleri var ben sana güzel bağlantı veririmde karşılıksız uğraşmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Stok siteleri var oralara bakabilirsin 0 1 Yorumla mademoiiselle 1 yıl bakayik Yorumla
Obie17 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Fotoğraf ebat ve çözünürlüğü nedir? 0 5 Yorumla mademoiiselle 1 yıl onu bilmiyorum tam Yorumla mademoiiselle 1 yıl boyut seymis 1821×1024 Yorumla Obie17 1 yıl Telefonla mı çektin? Yorumla mademoiiselle 1 yıl 2 3 sene önce iphone 6dan cekmistim sonra bilgisayar arka plani yaptim herkes winfowsuj kendi arka plani sandi ondan Yorumla Obie17 1 yıl Telefonla güzel şeyler yakalamak mümkün ancak lens kalitesi, çözünürlük gibi şeyler profesyonel dünya için yetersiz o yüzden satamazsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
var bağlantım ama İstanbul'da olman lazım
Ankara
stok sitleri falan beklersinki satasın bir porje ya da yazılım için direk birileri satarsa iyi kazaırsın
jste hangi sitw acaba
hangi site değil gerçek bu işi yapan sanat koordinatörleri var ben sana güzel bağlantı veririmde karşılıksız uğraşmaz
Stok siteleri var oralara bakabilirsin
bakayik
Fotoğraf ebat ve çözünürlüğü nedir?
onu bilmiyorum tam
boyut seymis 1821×1024
Telefonla mı çektin?
2 3 sene önce iphone 6dan cekmistim sonra bilgisayar arka plani yaptim herkes winfowsuj kendi arka plani sandi ondan
Telefonla güzel şeyler yakalamak mümkün ancak lens kalitesi, çözünürlük gibi şeyler profesyonel dünya için yetersiz o yüzden satamazsin