İnternet & Teknoloji Porçay hakkında ne düşünüyorsunuz? Midarikishimasan Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sizce porçay nasıl bir youtuber sever misiniz.) Porçay hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
issiziinsizinsafsiz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Adam gibi adam severek takip ediyorum karaktersizi 😁 1 24 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Aynen çok seviyorum bacım çocuğunu ksnssjnssj Yorumla Midarikishimasan 1 yıl bacım çocuğu demiştim bacım yapmış ne alaka yaa ksjsjsjjd Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Aaaaa bacım Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Aaa ben başka bir kelime yazıyorum baska bir kelimeye çeviriyor Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl O r spu demek istedin aslında anlıyorum 😁 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Evet yaa bildin isbsjsnsjsn Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl Sitede hangi küfüre hangi sansürler geldiğini de biliyorum 😁 bacım benim 😁😁😁😁 sağlam makara bu çocuk 😁 Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl https://youtu.be/kn3GXwdnMA0 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Jsjsjbzizbz Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Bu şarkı çok iyi yaa ksjsjsknss Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Ama imamhatipe gitmem dışında sorun yok sisnsjsbjs Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl Harbi mi 😅😅😅 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Evet yaa başka liselere puanım yetmedi meslek istemiyordum zorunlu gittim sksjdjnss Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl Geçmiş olsun 😅😅 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Sağol ksjsnsjs Yorumla Midarikishimasan 1 yıl İmam hatipteki tek açık kız olmak zor ksnsisnssijs Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl Woooow haram mübarek severiz ama haramı 😁😁😁😁 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Hzjsnsjsnsjs Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl Hocana sorsana, günaha girmekten daha zevkli ne vardır diye 😁😁😁 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Ölürüm kanka sisjsjnsjsns Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl Cevap veremezse günaha teşvik etmek dersin kardeşim 😁😁😁 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl İşte o zaman öldürmekle bırakmazlar cesedimi bile bulamazsınız sksjjsisksns Yorumla issiziinsizinsafsiz 1 yıl 😁😁😁😁😁 neyse iyi geceler sabaha iş var benim 😁 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Sanada Yorumla
batuhann0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl nerden istersen yaz işte sen nerde yaşıyosun 0 1 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Senin soruna görüş attım oradan konuşalım Yorumla
homo_obscurrimus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zeki çocuk ama aşırı şımarık bir tip. 0 1 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Yok yaa bana da tam tersine çok güçlü ve olgun geliyor.) Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aklıma gece gölgenin rahatına bak geldi 0 1 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Ne alaka zjznsknszi Yorumla
iyiyimböyle Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Kafa çocuk. Çok gülmüyorum ama tarzını severim 1 1 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Bence komikte.) Yorumla
Systaga123 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzel konuşuyor , severim 1 4 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Bende.) Yorumla Systaga123 1 yıl Aaa ne kadar çok ortak yönümüz var Yorumla Midarikishimasan 1 yıl 🙃🙃 Yorumla Systaga123 1 yıl :D :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aklıma kaçak çayı getiren birisi 1 1 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Neden ya 😄 Yorumla
YağmurAmara Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% 1 yıl İğğrenç bi adam 0 3 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Nedenn ben çok severimm.( Yorumla YağmurAmara 1 yıl Konuşmayı bilmiyor ismi cismi tipi herşeyi berbat 🤮 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Konuşmayı bilmiyor derken neyden bahsettin ben bir anormallik farketmedim ama Yorumla
Jdejjddjruydgrhg Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Kitlesi 10 yaşa indi ama iyi 1 3 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Yok yaa o kadar da değil Yorumla Jdejjddjruydgrhg 1 yıl Eskiden değildi Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Aynen yaş kitlesi eskiden daha büyüktü ama şimdide o kadar küçük değil bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl tanımıyom bacımsu 0 1 Yorumla Midarikishimasan 1 yıl Bence bir izle der seversin 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adam gibi adam severek takip ediyorum karaktersizi 😁
Aynen çok seviyorum bacım çocuğunu ksnssjnssj
bacım çocuğu demiştim bacım yapmış ne alaka yaa ksjsjsjjd
Aaaaa bacım
Aaa ben başka bir kelime yazıyorum baska bir kelimeye çeviriyor
O r spu demek istedin aslında anlıyorum 😁
Evet yaa bildin isbsjsnsjsn
Sitede hangi küfüre hangi sansürler geldiğini de biliyorum 😁 bacım benim 😁😁😁😁 sağlam makara bu çocuk 😁
https://youtu.be/kn3GXwdnMA0
Jsjsjbzizbz
Bu şarkı çok iyi yaa ksjsjsknss
Ama imamhatipe gitmem dışında sorun yok sisnsjsbjs
Harbi mi 😅😅😅
Evet yaa başka liselere puanım yetmedi meslek istemiyordum zorunlu gittim sksjdjnss
Geçmiş olsun 😅😅
Sağol ksjsnsjs
İmam hatipteki tek açık kız olmak zor ksnsisnssijs
Woooow haram mübarek severiz ama haramı 😁😁😁😁
Hzjsnsjsnsjs
Hocana sorsana, günaha girmekten daha zevkli ne vardır diye 😁😁😁
Ölürüm kanka sisjsjnsjsns
Cevap veremezse günaha teşvik etmek dersin kardeşim 😁😁😁
İşte o zaman öldürmekle bırakmazlar cesedimi bile bulamazsınız sksjjsisksns
😁😁😁😁😁 neyse iyi geceler sabaha iş var benim 😁
Sanada
nerden istersen yaz işte sen nerde yaşıyosun
Senin soruna görüş attım oradan konuşalım
Zeki çocuk ama aşırı şımarık bir tip.
Yok yaa bana da tam tersine çok güçlü ve olgun geliyor.)
Aklıma gece gölgenin rahatına bak geldi
Ne alaka zjznsknszi
Kafa çocuk. Çok gülmüyorum ama tarzını severim
Bence komikte.)
Güzel konuşuyor , severim
Bende.)
Aaa ne kadar çok ortak yönümüz var
🙃🙃
:D :D
Aklıma kaçak çayı getiren birisi
Neden ya 😄
İğğrenç bi adam