aylık 100 .000 – 1.000.000 dolar arası hatta daha üzerinde para kazandırma imkanı bulunmakta. Sitenin mantığı tam olarak , kullanıcılar siteye üye oluyorlar. Üyelik işleminden sonra yayınladıkları video ya da fotoğraflardan para kazanabiliyorlar. Üye olan kullanıcı , hayranı olduğu bir kişinin paylaşımlarını görebilmek için , aylık abonelik olan ücretlerini ödemek zorunda kalıyor. Premium hesaplar dışında tabi ki ücretsiz hesaplarda bulunmakta. Bu hesapların gönderileri izlemek için yine kart bilgilerinigirmek zorundasın. Ne kadar çok fazla aboneye sahip olursan , o kadar fazla para para kazanma imkanın oluyor.
Içerikler üreterek , kullanıcıların sizin sayfana hayran olmasını sağlayabilmelisin. İçeriklerinde merak uyandıracak şekilde paylaşımlar yapmalıs. Eğer ben içerik üretmek istemiyorum , bir girip neler var yok bakıp sağa sola hayran olup para harcamak istiyorum dersen de , yapmangerekenler sırası ile ; Açılan sayfa yer alan , Google , Twitter ya da Sign Up For OnlyFans. com yazısına tıklayarak üye olma aşamasına gel. Üyelik bilgilerinizi tamamladıktan sonra , herhangi bir hayranına abone olabilirsin. Abonelik işleminin tamamlanabilmesi için , Banka Kart bilgilerinizi siteye girerek , ödeme yapmalısın. Ücretsiz hesapları bile görüntüleyebilmek için yine kart bilgilerinizi girmek zorundasın. Sitenin içeriğinin çok fazla sayıda yetişkin fotoğraf , video ve dosyalardan oluştuğunu belirtmekte fayda var.
az kafanı calıstırırsan günde 100 dolar bile kazanabilirsin orada ruh hastası cok sadece fetiscileri bul yeter ben bile 1 haftada asgari ücret kazandım :D
Onlyfans uygulaması ile üye olma amacınız para kazanmak ise , sürekli içerikler üreterek , kullanıcıların sizin sayfanıza hayran olmasını sağlayabilmelisiniz. İçeriklerinizde merak uyandıracak şekilde paylaşımlar yapmalısınız. Eğer ben içerik üretmek istemiyorum , bir girip neler var yok bakıp sağa sola hayran olup para harcamak istiyorum derseniz de , yapmanız gereken bazi seyler var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aylık 100 .000 – 1.000.000 dolar arası hatta daha üzerinde para kazandırma imkanı bulunmakta. Sitenin mantığı tam olarak , kullanıcılar siteye üye oluyorlar. Üyelik işleminden sonra yayınladıkları video ya da fotoğraflardan para kazanabiliyorlar. Üye olan kullanıcı , hayranı olduğu bir kişinin paylaşımlarını görebilmek için , aylık abonelik olan ücretlerini ödemek zorunda kalıyor. Premium hesaplar dışında tabi ki ücretsiz hesaplarda bulunmakta. Bu hesapların gönderileri izlemek için yine kart bilgilerinigirmek zorundasın. Ne kadar çok fazla aboneye sahip olursan , o kadar fazla para para kazanma imkanın oluyor.
Ben nasıl kazanabilirim peki
Içerikler üreterek , kullanıcıların sizin sayfana hayran olmasını sağlayabilmelisin. İçeriklerinde merak uyandıracak şekilde paylaşımlar yapmalıs. Eğer ben içerik üretmek istemiyorum , bir girip neler var yok bakıp sağa sola hayran olup para harcamak istiyorum dersen de , yapmangerekenler sırası ile ;
Açılan sayfa yer alan , Google , Twitter ya da Sign Up For OnlyFans. com yazısına tıklayarak üye olma aşamasına gel.
Üyelik bilgilerinizi tamamladıktan sonra , herhangi bir hayranına abone olabilirsin.
Abonelik işleminin tamamlanabilmesi için , Banka Kart bilgilerinizi siteye girerek , ödeme yapmalısın.
Ücretsiz hesapları bile görüntüleyebilmek için yine kart bilgilerinizi girmek zorundasın.
Sitenin içeriğinin çok fazla sayıda yetişkin fotoğraf , video ve dosyalardan oluştuğunu belirtmekte fayda var.
az kafanı calıstırırsan günde 100 dolar bile kazanabilirsin orada ruh hastası cok sadece fetiscileri bul yeter ben bile 1 haftada asgari ücret kazandım :D
Hala kazanıyormusun
Tamamen takipçine bağlı bu olay reklamın iyi olursa bayağı kazanırsın ama en çok takipçisi olan hesaplar partneri olan kişiler
Ne kadar takipçim varsa o kadar fazla kazanıosun
Ortalama ne kadar mesela
Video başı 5 dolar
Only fans neresi bizde girelim iyi para varsa
Onlyfans uygulaması ile üye olma amacınız para kazanmak ise , sürekli içerikler üreterek , kullanıcıların sizin sayfanıza hayran olmasını sağlayabilmelisiniz. İçeriklerinizde merak uyandıracak şekilde paylaşımlar yapmalısınız. Eğer ben içerik üretmek istemiyorum , bir girip neler var yok bakıp sağa sola hayran olup para harcamak istiyorum derseniz de , yapmanız gereken bazi seyler var.
ya yok be ne gerek var ki ona
200 bin kazandim
Nasıl
Tecrube
İyide erkeksin
Tam erkek sayilmam🙂