özellikle c2 gibi anonim chat uygulamalarında. ( şikayette bulunmama gereken konular var).
C2 ve snapchat uygulamalarında karşı tarafın ip adresine ulaşabilir miyim?

Uygulamayı bilmiyoeum kullanmıyorum da ama böyle bir şeyde 2 türlü ip adresi bulma yöntemi var diyeyim. 1. Si karlıya herhangi bir link açtırman lazım herhangi bir şey olabilir bunun için yazılmış scriptler var githubda seeker tarzı bie program vr mesela bu bir yöntem. Hiç bir şey tıklattırmadan bulma yolu ise wireshark adlı bie program var bilgisayara gelen ve giden paketleri inceler yönetir ve ip adreslerini görüntüleyebilir. Mesela skype uygulamasında bağlantı direvt to direvt olduğu için karşının ip adresi direkt görüntülenebiliyordu biraz araştırısan bulursun
Cevap
2Cevap
O iş için gerçekten bu konuda bilgili bir insan gerekiyor sana kullanıcı adıyla flan işi halledebilecek biri başka türlü olacağını düşünmüyorum
ya orada konuştuğum bir insan ip takibi başvurusu yapıyorum tarzı bişeyler dedi ancak bu uygulamaların kendi veri tabanları var diye biliyorum yani sanırım blöf yaptı çünkü sanırım o kadar kolay bişey değil.
Yani bu işler o kadar basit değil diye biliyorum bende
Ulaşamazsın c2 zaten gizli sohbet ilkelerine dayalı bir program.
Sen ulasamazsin savcılık ulaşır
Ulaşamazsın
Karşı taraf ne yaptı
ya cinsel içerikli mesaj yolladı ama sapık gibi biri yani sürekli yazıyor engellesem de
En İyi Cevap