Güncellemeler
1 yıl
ilk fake numaradan yazdıgımda ana bacı girdi bana seni bulucam falan diye baya tehdit etti hep ezdi 2 3 ay küfür etti sonra engelledi ben şimdi yeni bi fake numara aldım şimdi yine yazıyımmı yoksa şimdi yine yazarsam siber suçlaramı gider
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
fake numara diye bir şey yoktur. Polise-savcılığı başvursa o hattın kime ait olduğu aynı gün belirlenir.
ben şimdi yine yazmak istiyom yazıyımmı ona sence ondan özür diliycem
yabancı kaynaklı numara olduğu için TESPİTİ var diyen yalan söyler.
numara gerçek olduğu zaman savcılık nasıl yazı yazacak ilgili ülkenin iletişim bilgileri olduğu yere.
mesela amerika dan hat alırken kimlik falan istemiyorlar direk hattı veriyor.
bana göre tespiti İMKANSIZ.
eksik bilgi. Yurt dışından aldığın numara işlemi Türk hşzmet sağlayıcı tarafından sağlıyor. HTS kayıtları diye bir şey var... konumundan bulurlar.
yok whatsapta gizlilik politikası var ve fake numaraları 1000 lerce kişi kullanıyo bence imkansız
ALınan numara muhtemelen fake ve binlerce kişinin kullandığı numaralardan birisidir ayrıca whatsapp daki bazı açıklardan yararlanarak yeryüzünde hiç var olmayan numaradan mesaj glemiş gibi bile göstermek mümkün. Bu nedenle kesin olarak sonuç alırsınız ya da alamazsınız demek doğru değil ancak sonuç alma ihtimali düşük. Düşük ama 0 değil. Gerçek bir numara ise yazışma sonucunda çok küçük bir ihtimalle olsa bulunma ihtimali de var.
çok kızmış niye küfür ediyorsun ben olsam verirdim savcılığa
ben etmedim o etti bana küfür son zamanlarda hep o ediyordu sizce yazıp özür diliyimmi yoksa daha yazmıyımmı
2. fake numaradan yazmak istiyom ya fake numaradan yazmak bile suçmu ne kadar geri bir ülkede yaşıyoz aglicam
numara gerçek olduğu zaman savcılık nasıl yazı yazacak ilgili ülkenin iletişim bilgileri olduğu yere.
ALınan numara muhtemelen fake ve binlerce kişinin kullandığı numaralardan birisidir ayrıca whatsapp daki bazı açıklardan yararlanarak yeryüzünde hiç var olmayan numaradan mesaj glemiş gibi bile göstermek mümkün. Bu nedenle kesin olarak sonuç alırsınız ya da alamazsınız demek doğru değil ancak sonuç alma ihtimali düşük. Düşük ama 0 değil. Gerçek bir numara ise yazışma sonucunda çok küçük bir ihtimalle olsa bulunma ihtimali de var.
amerikadan at&t hattı alsan türkiyede mesela vodafone tarafından hizmet alıyorsun. yanlış biliyorsun
Girebilir her türlü bulunuyor artık uğraşmaya değmez.
ben şimdi yine yazmak istiyom yazıp özür falan diliycem yazıyımmı sence
Yazma daha kötü olur
ya abla fake numaradan yazmak bile suçmu ne kadar geri bir ülkede yaşıyoruz yaa aglicam moralim bozuldu
boş ver takma kafana
Bulabilir