Fake numaradan yazdıgım kişi beni bulabilirmi?

Gizli Üye
merhaba arkadaşlar ben fake numaradan bir kıza yazdım konuşmalar baya küfürlü geçti kız bizim okuldan arkadaşım onla aynı sınıfta arkadaşım sınıf gruplarından numarasını aldı ve bana verdi bende fake numara alıp yazdım neyse biraz kezo huylu biri bana sesli mesaj falan attı tehdit etti falan seni bulucam dedi sonra 3 ay konuştuk beni engelledi baya korkuttu nefretini kustu kim oldugumu demedigim için baya sinirlendi sonuçta fake numaradan yazdım şimdi 2. bir fake numara daha aldım şimdi yine yazmak istiyorum şimdi yazarsam polise falan gidermi siber suçlara falan yoksa sanmıyormusunuz şimdi yazdıgımda küfür etmiycem ama insan gibi konuşucam o küfür etse bile ben etmiycem şimdi fake numaradan yazsam siber suçlara gidermi yoksa sanmıyormusunuz gitmezmi düşünceleriniz neler bu yılları bir daha gelmez yazıyımmı yoksa buy 2. yazışım bu sefer yazarsam siber suçlara gider falan ailesine falan der başım belayamı girer sizce ne yapmalıyım ben yazmak istiyomda 2. fake numara aldım ama tırsıyom sizce yazıyımmı yazmıyımmı yine düşünceleriniz neler
Güncellemeler
1 yıl
ilk fake numaradan yazdıgımda ana bacı girdi bana seni bulucam falan diye baya tehdit etti hep ezdi 2 3 ay küfür etti sonra engelledi ben şimdi yeni bi fake numara aldım şimdi yine yazıyımmı yoksa şimdi yine yazarsam siber suçlaramı gider
Fake numaradan yazdıgım kişi beni bulabilirmi?
4 Cevap