yazilim guncellemesi yapiyorum bazi seyler yuklendi yani ekranda oyle gorundu sonra da fastboot yazan bi ekran geldi ve oyle kaldi yaklasik 10 dakikadir oyle ne yapmam lazim
Xiaomi güncellemesi sonrasında ekran ne zaman açılır?

Maalesef ki telefonu format atmışım güncelleme yapacak iken bekle güç düğmesine basılı tut Youtube video izle orada anlatıyor nasıl açıldığı bu arada hangi marka
Cevap
2Cevap
Yazılım gitmiş olabilir yurt dışı mıydı cihazınız?
yurtdisi degil
Garantisi varsa götürün cihaz yazılımı hata vermiş açılmaya bilir. Kapatıp tekrar açmayı deneyin son bir kez ses açma ve kısma tuşlarına dokunmayın. Fastboot ekran gelirse cihaz yazılımı hatalı açılmaz.
az once ekran kendiliginden kapandi ben de geri actim tusa basili tutarak su an normal gibi telefon bir daha guncelleme falan yapmam ben
Açıldıysa sorun yoktur siz beli ses açma kısma tuşlarına basmışsınızdır. Fastboot erkanı o yüzden açmıştır.
Ah olabilir evet cunku guncellemeden once yani kapanmadan önce telefon surekli ben dokunmadıgım halde kendi kendine sesi kisiyordu ondan dolayı guncelledim bende yazılım sorunudur belki diye
Hayır yazılım sorunu değil o halde telefonun sorunu yok tuşuna baktırın. Her kapatıp açmada fast boot ekranına girebilir çünkü.
Öyle yapayımo halde. Teşekkür ederim yardım için. :))
Rica ederim tuşu güzelce temizleyip bakın takılma var mı diye. Yazılım değildir sorun büyük ihtimalle bir sıkıntısı var tuşun
Senin telefona root atılmış kim attı
kimse bir sey atmadi ki yazilim guncellemesi vardi ona bastim boyle oldu
O ekran root atılan cihazlarda gelir senimkinde vardı
Peki kapatıp açsan öyle dene bir
ekran simdi kendiliginden kapandi geri aciliyor herhalde anlamadim
yeni telefon almak en iyisi bir daha xiaomi falan almam ben bu ne hep bi sorun
Kapat 5 dk açma
En İyi Cevap