İnternet & Teknoloji Instagram dm çöktü mü, aşklarım yarım kaldı mı 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Issız acun kaldı mı 😂 Instagram dm çöktü mü, aşklarım yarım kaldı mı 😂? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÖyLeLi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Elim ayağım tirredi bir süre shshsksk sonra aa dedım wp var djdjdj 1 0 Yorumla
dilankız Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Yakışıklı biride tam o saatte yazmıştı şansıma konuşamadık 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Tam dm yi kullanıyordum aylar sonra çökecek zamanı buldu fjdjd 0 0 Yorumla
Bezginbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% 1 yıl Su saçlara bak mk.🤣🤣 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neyi vaarr Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Kaç erkekle konuşuyorsun bebeğem 😏 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen de yedi ben diyim onyedi Yorumla Zekai_kirişçi 1 yıl Umarım hepsine vermiyorsundur bebeğem 😏 Yorumla
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hadii bende diyorum niye bana hiç yazan yok 😂 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı. İstikrama girmiyorum pek İstikrama çökmüş mü xd 0 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kullanmıyorum çökmüştür büyük ihtimalle. 0 0 Yorumla
Sudeediyebiriii Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% 1 yıl Evet ya en sevdiğim kısmıydı instanın 0 1 Yorumla Zekai_kirişçi 1 yıl Sexin en zevkli yerinde mi kaldın bebeğem 😏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aha yarıda kaldı mesajlasman😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Altımesaj gelmiş elim ayağım titriyor okuyamadıkça 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ooo meraktan bayil😂😛duzeldi şu an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Elim ayağım tirredi bir süre shshsksk sonra aa dedım wp var djdjdj
Yakışıklı biride tam o saatte yazmıştı şansıma konuşamadık
Tam dm yi kullanıyordum aylar sonra çökecek zamanı buldu fjdjd
Su saçlara bak mk.🤣🤣
Neyi vaarr
Kaç erkekle konuşuyorsun bebeğem 😏
Sen de yedi ben diyim onyedi
Umarım hepsine vermiyorsundur bebeğem 😏
Yine kaldiniz ksye dimi 😅
İmdi ürek yırtılır :)
Hadii bende diyorum niye bana hiç yazan yok 😂
İstikrama girmiyorum pek İstikrama çökmüş mü xd
galiba tamda nude geliyordu be
Kullanmıyorum çökmüştür büyük ihtimalle.
Evet ya en sevdiğim kısmıydı instanın
Sexin en zevkli yerinde mi kaldın bebeğem 😏
Aha yarıda kaldı mesajlasman😂
Altımesaj gelmiş elim ayağım titriyor okuyamadıkça 😂
Ooo meraktan bayil😂😛duzeldi şu an
Yazıklar olsun
Bu acıya yürek dayanmaz
iyiymiş
kaldi
Bilmiyorum Instagram kullanmıyorum
Alp er tunga öldü mü😁
Alper tunga öldü mü