Arkadaslar lutfen yardim edin. Annemin telefonu calındı. Icinde banka uygulamaları, watsaptan gonderdigim CV'm, TC kimlik no. E devleti. E mail. Hepsi açık. Ozellikle banka bilgileri. Allah rizasi icin yardim edin. Telefonu nasil uzaktan engelleyebiliriz. Samsung Galaxy j5 pro telefon modeli. Lutfen yardim edin cok zor durumdayiz?
Bakın, emai adresinizde şifrenizi değiştirin, sadece kimlik numarası ile bir islem yapilamaz, WhatsApp olsa ne olacak,, ayrıca anneniz samsung telefonda kullandığı gmail hesabini kapatırsa ya da şifreleri değiştirirse uygulamaları kullanmak için şifre yenilemesi istenecektir
Babam anneme telefon aldi. Calindigini ogrenince. Sim kartinida iptal ettirdi. Ayni numaradan yeni sim kart almis. Emailini de biliyormus. Iste e mail sifre yenile yaparak yeni sifreyi yeni sim karta gönderdi. Yeni telefondan ayarlara girdik. e mailin kayıtlı oldugu telefonlara bakarken, calan kişi e mailden çıkis yapmis. O yuzden telefonun yerine baktigimizda e mailin telefondan iptal etmeden önce durdugu konumu gösteriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefonu engellemeye çalışmak yerine hemen ilgiliri bankaları arayarak hesapları dondurabilirsinjz
Tek o da degil. E devlet, e mail, tc kimlik numaram, whatsapp. Tum bilgiler annemin telefonunda var
Bakın, emai adresinizde şifrenizi değiştirin, sadece kimlik numarası ile bir islem yapilamaz, WhatsApp olsa ne olacak,, ayrıca anneniz samsung telefonda kullandığı gmail hesabini kapatırsa ya da şifreleri değiştirirse uygulamaları kullanmak için şifre yenilemesi istenecektir
VAlla kadin e mail adresini bile bilmiyordur. Ne diyim ben artik.
Telefonun kutusu duruyorsa polise başvurun, imei engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum
Babam anneme telefon aldi. Calindigini ogrenince. Sim kartinida iptal ettirdi. Ayni numaradan yeni sim kart almis. Emailini de biliyormus. Iste e mail sifre yenile yaparak yeni sifreyi yeni sim karta gönderdi. Yeni telefondan ayarlara girdik. e mailin kayıtlı oldugu telefonlara bakarken, calan kişi e mailden çıkis yapmis. O yuzden telefonun yerine baktigimizda e mailin telefondan iptal etmeden önce durdugu konumu gösteriyor.
Herhalde format attirmistir hirsiz. Hele kamera kayitlari gelsin. Ebesini s... hırsızın. Kamera kayitlarini bekliyoruz.
Polise basvurduysaniz ve banka hesaplarını hallettiyseniz korkmayın
Hallettik her seyi. Cok tesekkur ederim😊
Rica ederim, sevindim buna,, geçmiş olsun
Polise ihbar edin bankalarda hesap hareketlerini durdurmak için talimat verin
Annenin e postasini ve sifresini biliyo musun
Hayir. maalesef bilmiyorum.
O zaman geçmiş olsun😥 sana yardımcı olamayacağım için üzgünüm.
Direk karakolda git
pplise git