Sevgilim dün askere gitti tuşlu telefon kullanıyor Android telefonunu götürmedi annesi ne verdi usta birliğine geçince kargoyla alıcak instagramı yarım saatte bi sürekli değişiyor takipçi sayısı bi artıyor bir azalıyor sordum ona telefonum mu yanımda nerden bilim dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Başka birinden girme olasılığı yok hem daha dün gitti kimseye güvenip de başkasının telinden girmez ve ordaki herkes tuşlu kullanıyor şu an
İnstagram takipçi sayısı neden yarım saatte bir değişiyor?
Fake hesaptan da bakıyorum gizli profili anlamıyorum neden yan yanayken de oluyordu arkadaşım diyor kuruntu yapıyorsun bizde de öyle oluyordu sevgilimle kavga ediyorduk bu yüzden takma diyor ama ne bilim insan düşünmüyor değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
orada arkadaslarindan girer
Herkes tuşlu ve ilk gün kimseye güvenip de girmez ayrıca bakınca herkes aynı eklenen biri de yok
Gitmeden önce de birlikte bakıyorduk sıralama en yeni olmasına rağmen kimse gözükmüyor ve gece 2 de bile değişiyor akşam 9 da uyuyor o
İlk günden kardeş olurlar ve senin sevgilin tuslu gitmis herkes Android ile gidiyo
Bilmiyorum olabilirde ama sayı sadece bir kişi artıyor yarım saat sonra azalıyor diğer yarım saatte bidaha aynı sürekli böyle
Belki takipden çıkan falan vardır
Olabilir ama takipçi sayısı da artıyor profili de gizli 916 oluyp sonra 917 sonra yine 916 öyle öyle devam ediyor
Fake hesaptan da bakıyorum gizli profili anlamıyorum neden yan yanayken de oluyordu arkadaşım diyor kuruntu yapıyorsun bizde de öyle oluyordu sevgilimle kavga ediyorduk bu yüzden takma diyor ama ne bilim insan düşünmüyor değil
Neden bu kadar sıkı takip ediyon
Arkadaşıma onun profilinde bir şey gösterdim tesadüfen dikkatimi çekti sayı ondan sonra bakayım dedim öyle yani bi sebebi yok
Fbi is teklifi gelmeli
Nee
😂😂
Ahahahah iyi demiş