Güncellemeler
+1 yıl
Resmii olarak instagram uygulamasında oluyor bu. Şifremi yeniledim ve girebildim ama çok saçma bir kere daha olmuştu her seferinde o kendi kafasına göre şifremi değiştirmemi mi emredecek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dikkat et trojen olabilir
Yok, resmii olaraj instagram uygulamasında oluyor bu. Şifremi yeniledim ve girebildim ama çok saçma bir kere daha olmuştu her seferinde o kendi kafasına göre şifremi değiştirmemi mi emredecek?
Merhaba aynisi benim basima geldi nasıl hallettiniz ben eposta sifremi hatirlamiyorum face hesabimda yok
@freegirl18 Merhaba ilk öncelikle hesabını açıyorsun sonra ise şifremi unuttum seçeniğne tıklıyorsun hakkında birkaç bilgi dolduruyorsun bu hotmail de biraz zor hesabın hotmail ise dikkatli doldur diyerlerinde bir kademe daha basit şifreni yeniledikten sonra ise Instagram kunlanıcı adını yazıyorsun sonra ise şimremi unuttum seçeneğine girip e-posta adresini giriyorsun doğrulama kodunu yazdıktan sonra e-posta adresine girip doğruluyorsu inşallah yardımcı olmuşumdur hiçbiri olmazsa kyloger atman lazım oda biraz zor
biri hesabını oynamıs