İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Sevgilin varsa neden gerek duyasın? Neyine yetmiyor o kız? Açık ve net olarak aldatmaktır. Başkalarıyla fingirdeşeceğine, seni seven kızın kıymetini bil. Üç beş kuruşluk zevk uğruna, kendi karakterini beş paralık etme arkadaş.
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Öncelikle burası arkadaşlık sitesi değil yani bu amaçla girenler olsada temel amacı insanlara soru sormak veya sorulan soruları açıklığa kavuşturmak için görışte bulunmak. O yüzden eğer bu sitede sadece kafasına takılan soruları soruyor ve insanlara yardımcı olmak için görüş yapıyorsa bunun aldatmakla alakası yok.
Ama tinder vari sadece sohbet, tanışma gibi platformlara üyeyse aldatmadır elbette ki.
Aldatma sayılır tabii ki. Ama eğitim için ya da teknoloji konularında bilgi alma maksadıyla üye olması sorun teşkil etmez. Gene de mesaj attığı kişiyi sevgilisine söylemesi ve haber vermesi gerekir.
Yok artık yaaaa Instagramda tanımadığım birini eklesem o da mı aldatma? ya bu kadar abartmayın allah aşkına biraz güven lazım ya kendini bildikten sonra je aldatmasından bahsedyorsunuz? Sosyal medya bu! O zaman evlendikten sonra eski model telefonlara geçmemiz lazım aksi taktirde “aldatıyor” sayılıyoruz🤷🏻♀️
Burası arkadaşlık sitesi değil ki ama gidip tinderi kullanıyorsa bu aldatma sayılır normalde gerçekten kıskanç bir insan değilim ama tinderi falan görsem arıza cikartarim
Asosyal bi koca istemem. Sosyal medyayi arkadaslik icin kullanmak falan nebileyim. KS'ye zaten guvenmem. Herkes benim gibi masumca kullanamiyor bu siteyi😏
Birileriyle konuşması tabii ki rahatsız eder, nereyi ne amaçla kullandığı önemli. Misal burada bulunmasında problem yok fakat insanlarla mesajlaşmasını istemem, aldatma sayılsın ya da sayılmasın bana ters gelen bir durum bu.
İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
Burası arkadaşlık sitesi değil sanıyorum. Azar tinder gibi yerlerdeyse karşılıklı felsefe yapmaya girmiyor heralde. İllaki can sıkması için veya aldatmış olması için tenin tene düğmesine gerek yok. O niyetteyse bile yeter.
hiç yakın arkadaş olmayınca konuşcak bırı olmayınca o sıtelere gırılebıılnıyor önemlı olan arkadasca mı yoksa başka nıyetle mı o sıtelere gırdı. yanı bırını yargılamadan önce empatı yapmak gere ve sen ona arkadaslık vs konusunda tatmın edıyor musun. ona dosta olabılıyor muusun. vs vs
sayılır, arkadaşlık sitesi değil ama KS gibi böyle platformlarda insanlar bilgi, tecrübe paylaşmak ve akıl danışmak için de geliyor. yani iyi niyetli de olunabilir.