Bilgisayarım çok yavaşladı. Eski bir bilgisayar. Yenisi çok pahalı alamam. Format atamam çok dolu o kadar dosyayı bir yerlere depolayamam. Bilgisayarımın özelliklerini atacağım. Buna hafızayı arttırsam hızlanmasını sağlar mı? Bunun için RAM mi almak lazım yoksa sabit disk mi? Bunun modeline uygun olanı nasıl bulacağım?
HP Pavilion g6-2204et model bilgisayarım var. Bunun hafıza kapasitesini nasıl arttırırım. Böyle yaparsam kasması düzelir mi?
Merhaba aynı bilgisayarı kullanmıştım. Ve kullandığım sıralardaki yavaşlamaları google drive türü bulut programda sakladım bu zayede bilgisayardaki yükü azalttım 😊
fazla dosyaları google drive a yukleyip yer acabilirsin ram eklersen hizlanma olabilir ama en nihayetinde maalesef yeni bir bilgisayar alman gerekecektir ileride. cunku islemcinde iyi degil :/
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > HP Pavilion g6-2204et model bilgisayarım var. Bunun hafıza kapasitesini nasıl arttırırım. Böyle yaparsam kasması düzelir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba aynı bilgisayarı kullanmıştım. Ve kullandığım sıralardaki yavaşlamaları google drive türü bulut programda sakladım bu zayede bilgisayardaki yükü azalttım 😊
fazla dosyaları google drive a yukleyip yer acabilirsin
ram eklersen hizlanma olabilir ama en nihayetinde maalesef yeni bir bilgisayar alman gerekecektir ileride. cunku islemcinde iyi degil :/
Ram i 8 e çıkar HDD yerine SSD tak olur sana canavar
Sabit disk ekledosyalsrı diskler arası bölüştür
yaptım onu birazını c ye birazını d ye attım ama genelde her şey c ye gitti. c çok dolu
Ram işlemini hızlandırır veriler yine diske kaydolmalı
o nasıl oluyor
Ssd takayım getir. Sürünme boşuna