İnternet & Teknoloji Tv alicam da ne onerirsiniz philips bir modeli var ama isletim sistemi saphi cok iyi degil diyolar bilen var mi? Aslan-kaplan8 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yardim lutfe. Vestel aldim cop Güncellemeler+1 yıl Saphi noluyo Güncellemeler+1 yıl Saphi mi android mi Tv alicam da ne onerirsiniz philips bir modeli var ama isletim sistemi saphi cok iyi degil diyolar bilen var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. bütcem var diyorsan lg fp arıyorsan grundig olabilir 0 11 Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Grundigler nasil Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Lg pahali bende istyrn da Yorumla scorpion026 +1 yıl fiyatına göre iyi bizim evde var 4 klı olan 2 3 senedir sorunsuz kullanıyoruz. arceliğe bağlı firma zaten. servisi arcelik Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Andoid vs uygulamalar var mi goruntu nasil 126 ekran aryrm model no var mi hani tv no oluyo Yorumla scorpion026 +1 yıl model aklımda yok 43 inç herhalde bizimkisi ben cok tv bakmam. kendisinde wifi var. yotube chroma vb uygulumalar vardı. android değil sanırım Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Philips niye iyi degil mi Yorumla scorpion026 +1 yıl onlarda cok ucuz değildi Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Saphi noluyo tek aklima takilan o Yorumla scorpion026 +1 yıl saphi derken? Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl İsletim sistemi android degil yeni cikmis galiba Yorumla scorpion026 +1 yıl yeni çıkmış işletim sistemi ise sorun cıkarır. sonucta androidde falan bir sürü uyguluma var. saphiyi bilemem Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alcak san samsung lg iyi dir 0 2 Yorumla hayletdayi +1 yıl Q Led Android yazlımlı olan iyi Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Pahali ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bütcem var diyorsan lg fp arıyorsan grundig olabilir
Grundigler nasil
Lg pahali bende istyrn da
fiyatına göre iyi bizim evde var 4 klı olan 2 3 senedir sorunsuz kullanıyoruz. arceliğe bağlı firma zaten. servisi arcelik
Andoid vs uygulamalar var mi goruntu nasil 126 ekran aryrm model no var mi hani tv no oluyo
model aklımda yok 43 inç herhalde bizimkisi ben cok tv bakmam. kendisinde wifi var. yotube chroma vb uygulumalar vardı. android değil sanırım
Philips niye iyi degil mi
onlarda cok ucuz değildi
Saphi noluyo tek aklima takilan o
saphi derken?
İsletim sistemi android degil yeni cikmis galiba
yeni çıkmış işletim sistemi ise sorun cıkarır. sonucta androidde falan bir sürü uyguluma var. saphiyi bilemem
Alcak san samsung lg iyi dir
Q Led Android yazlımlı olan iyi
Pahali ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!