İnternet & Teknoloji Play stationların hepsinde vip oda olur mu ve kamera koyuyorlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tüm play stationlarda vip oda var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Play station cafelerden bahsediyorum Güncellemeler+1 yıl güncelle Play stationların hepsinde vip oda olur mu ve kamera koyuyorlar mı? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl napcaksın playstation vip odayı. kamera olabilir hırsızlığa karşı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşımla gidicez Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl otele gitsenize madem gizli şeyler olacak. Yorumla Soran +1 yıl gidemeyiz Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl anlıyorum ev falan ayarlyın orada olmaz bu işler Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. Sevgilin playstation oynarken sen de onunla yakinlasican heralde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Cok yaptik eski sevgilimle sorun yok Yorumla Soran +1 yıl kamera falan oluyor mu Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Oluyor ama kör noktadaki masaya gidin Yorumla
Alifurkan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Burnuma fena kokular geliyor😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla Alifurkan34 +1 yıl Özele yazarmısın yardımcı olacam çok güzel bi fikrim var senin için Yorumla Soran +1 yıl xper yetmiyor Yorumla Alifurkan34 +1 yıl Özelini aç ben yazayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
napcaksın playstation vip odayı. kamera olabilir hırsızlığa karşı
erkek arkadaşımla gidicez
otele gitsenize madem gizli şeyler olacak.
gidemeyiz
anlıyorum ev falan ayarlyın orada olmaz bu işler
Sevgilin playstation oynarken sen de onunla yakinlasican heralde
evet
Cok yaptik eski sevgilimle sorun yok
kamera falan oluyor mu
Oluyor ama kör noktadaki masaya gidin
Burnuma fena kokular geliyor😂
😊
Özele yazarmısın yardımcı olacam çok güzel bi fikrim var senin için
xper yetmiyor
Özelini aç ben yazayım