Güncellemeler
+1 yıl
Alma yöntemini buldum ama bu vergi ne işe yarıyor anlamadım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne işle kazanıyorsun ki? Muhasebecı tutman lazım o alıyor ya da varsa mesleğin oda kaydı yaptıracaksın oda tutacak muhasebeyi
Canlı yayın
Dediğim gibi muhasebeci tutacaksın
Ne alaka kim diyor bunu
Canlı yayın yaptığım site diyor
Hmm. Onu bilememiyorum. demekki vergiye tabi tutuyor. Ama çok saçma ! Sen serbest çalışansın. Muhasebeci tuttun mu hiç
Yooo ya bu vergi ne. Korktum.
Vergi senin çalıştığının devlet tarafından resmileştirilmiş hali. Bence aiteyi ara sor ne vergi nosu diye. Bu işin vergisi mi olur de
Ama anladım galiba. Yayın yaptığım yer her yılın Mayıs ayında vergi başvurusu yapmak gerekiyormuş. Kazancımın 3.3% ni vergi olarak vermen gerekiyormuş. fazla mı vergi? 3.3 bilmiyorum ne kadar
%3.3 demek yai 100 bin tlde 3300 tl vergi var demek çok değil. Nasıl bir yayın bu anlatsana konusu ne. Nasıl yapılıyor falan
Anlatırsam herkes zengin olur ahahhahshahahahahah neyse daha parayı da çekemiyorum. Paypal diye tutturdu hallediyorum yine paypal diyo aptallar. bu arada teşekkürler görüş için.
Rica ederim. Kız eğer cinsel ya da fantezi içerikli yayın değilse !!! dmden yaz ne videosu ne canlı yayını 😄 şaka değil kız zengin olmaya gerek yok 😂
Vergi dairesinden alacaksın
Galiba online almak oluyor öyle yazılmıştı bi yerde.
O kadarını bilmiyorum nerelisin sen bu arada
E devlet
Nerelisin?