İşi varsa ve gün içinde ise konuşma bir şey diyemem. Diğer türlü boş geçip başka şeylerle ilgilenip geç cevap veriyorsa aynı konumda kalır. Ben kendime yapılmasını istemedigim bir şeyi bugüne kadar kimseye yapmadım. Bilerek yapılan bir eylem ve durum sezdiğimde ise aynı şekilde olduğunu ispat ettik eylem ve durumumla. Kula hakkı önemli benim için ve hakkının hakkı da hakkıyla verilmeli, demi.
Benim için de bu durum sorun olabiliyor. Devamlı aynı şeyi yaşıyorsam sinirlenir ve sebebini sorarım. Arkadaşlık sonlanma sebebi değil ama araya mesafe koyma sebebi olur. Eğer sevgilimse daha çok sinirlenirim. Zaten yazmaya vakti olmayanin hiçbir şeye zamanı olmaz. O da bi ilişki olmaz. Bazen ben de yapıyorum bunu ama o zaman gerçekten çok işim oluyor ve zamanım olmuyor. Sonra arayıp sebebini söylüyor kusura bakma yazmadım arıyayım dedim diyerek gönlünü alırım. Artık karşılıklı konuşmanın yetini aldı chat olayı. Bu yüzden cevap vermemeyi karşılıklı konuşmada yanıtsız kalmak gibi değerlendirmekte sakınca görmemekteyim.
Ben pek takilmiyorum aslinda gec cvp verilmesine oyle ya da boyle cvp veriyorsa sorun yok. Isi vardir, modu dusuktur, o an konusmak istemiyordur falan . Bu arada sirada oluyorsa dert degil yani. Ama bunu her gun tekrarliyorsa bide ilk o yaziyorsa her seferinde ona ragmen boyle yapiyorsa nedenini sorarim mantikli cvp vermezse aynisini hatta daha kotusunu yaparim.
Ölür yazman bile ne kadar sinir oldugunu gosteriyor😅 haklisin tabiki ama semek istedigim mesela arada sirada cok yogun gunler gecirirsin ve hemen cvp veremezsin ya bunu belirtirsen sorun yok bence. Veya mesgulsen ilk yazan olmazsin bide oyle tipler var mesgul oldugu halde yazan sonra gec cvp veren hah iste onlar ayri bi cins hic yazma daha iyi 🙄
İşi gücü yokken bunu yapıyorsa direkt konuşmayı sonlandırıyorum. Ya başkasıyla sohbet ediyor aynı anda ya da özellikle yapıyordur. İkisi de hoşlanmadığım durumlar
Geç cevap veriyorsa sebebini sorarım işi varsa sorun ettmem. Ama müsait olduğu halde geç yazmaya devam ederse o ne kadar geç yazıyorsa aynı şekilde geç yazarım.
Sinirlenirim tabii ki. Geç cevap veren de yazdığımı cevapsız bırakan da beni anca soğutur kendisinden. İlgiyi seven biriyim. İlgi arsızıyım. Benden daha önemli ne işi olabilir ki hayır yani anlamıyorum xd
Ayy çok sinir oluyorum sorma ya gıcık kapıyorum gerçekten görüyor mesajı bilerek yapıyor ya da okuduktan sonra yazmıyor ama başka sebepte olabilir tabii ama çok yüklenmem sinirlensemde
Geç cevap veriyorsa bir beklerim geldi mi uyarırım hala yine yapıyorsa görüşürüz derim sonra neden gidiyorsun derse kavga ederim cevaplarıma bakmıyorsun görüldü atıyorsunn diye