Bilgisayar bakmaktan ve fiyatlarından yorulduğum için birilerine sorarak bilgisayar aldım ama şimdi özelliklerine baktığımda Autocad gibi bir programı çalıştırabilir mi emin değilim özellikle de ekran kartı zarar görür diye çok korkuyorum bilen biri veya yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum. Aldığım bilgisayar linkini site izin vermediği için atamıyorum ama Adı Casper Nirvana X400.1065-8U00X-S-F Intel Core i7 1065G7 8GB 240GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Güncellemeler
+1 yıl
2019 versiyonunu çalıştırır mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çalıştırır problem olmaz dahili ekran kartı var iş yapar yani. Ekran kartını 4 gb gibi düşünebilirsin 3dmax render için az gibi ama autocadde her şeyi yaparsın.
Harici ekran kartı olması gerekiyor senin bu yazdığın bilgisayarda harici ekran kartı yok. Çalıştırır diyenlere bakma boşa alırsın.
Aldım artık yapacak bir şey yok mu
Ekran Kartı ✓ Intel® G1 (İ3&İ5) & Iris Plus (i7) Graphics
Bu onboard dahili ekran kartı auto cad çalışmaz bunlarda çalışırsa bile hantal olur. İptal et bence
Autocad için fazla bile ama 3d programları için yeterli gelmeyebilir. Renderlarda tabi yoksa çalıştırı
Ekran krtı niye zarar görsün
Kaldirmazsa diye ekran kartı yanan pek çok kişiyi duydum ayrıca daha iyi ekran kartları var
yok öyle bişi şehir efsanesi o
, rahat çalıştırır. 3 boyut çiziyormusun?
Bilmiyorum ilerde belki
Çalışır , üç boyutta biraz kasar sadece
Çok iyi sayılmaz ama Autocad çalıştırabilir.