ben birine mesaj atıyorsam ve 2-3 saat cevap vermiyorsa daha sonra gidip çevrimiçi oluyor mu diye kontrol ediyorum :D eğer olmasına rağmen vermezse bir daha asla yazmam :D
WhatsApp'ta çevrimiçi mi diye kontrol ettiğiniz kimler var?
Yanlış yapıyorsun. Mesela gün içinde iş amaçlı kullanabiliyoruz. Acilen cevap vermemiz gereken yerler olduğundan, cevap verip, diğer taraftan içinde bulunduğumuz iş akışını yönetmek durumunda kalabiliyoruz. Bu esnada diğer yazan kişilere cevap vermemiş gibi bir durumda kalıyorum. Alınganlık gösterdiğin kişinin bunu neden yaptığını anlarsan, ilişkin yıpranmamış olur.
Boş iş. sanalcılar wp dışı da çok uygulama kullanır hadi ordan çevrimdışı olur başka yerden çevrimiçi olur. Ama belli saatlerde ya dakikalarda tanıdığınız başka kişi de bu kişiye aynı anda çevrimiçi mi diye bakabilirsiniz ama bu da bişey ifade etmez. Konuşup konuşmamalırını bilemeyiz. Yani psikolojnizi yıkar bu tür şeyler. Keşke uygulamaların hepsinde 'şu anda şu kişilerle konuşuyor' butonu olsaydı :D
İnternet ortamında stalklamak gibi bir alışkanlığım yoktur. Aslında ben bunu bir alışkanlık değil, daha çok takıntı olarak görürüm. Karşımdaki kişinin çevrimiçi olmuş olması veya olmaması ne anlam ifade eder ki, ben karşımda nasıl duruyor ona bakarım. Gerçekte işler nedir ona bakarım.
Valla 2 gün cevap vermeseler farketmem bazen zaman oluyor 2 gün geçmiş suna yazdım mı diye geri cevap veriyorum ya da bana yazmış mıydı deyip bakıyorum meşgulüm çok cevabı çok acil birşeyse de ararım direk
Bunun gibi kucuk şeylere takilma bence omur gecmez, sala gitsin keyfi istediğinde yazar. Bunun gibi küçük şeyler yuzunden, o kişiye bir daha hiç konuşmama gibi büyük sonuclar çıkartmak çok saglıksız/anlamsiz. Bir insanin Işi olabilir ya da o an keyfi olmaya bilir yazmayabilir. ya da sadece mesela iş Ile alakali önemli bir mesaj cevaplıyor olabilir. yaptığın çok toxic ve ego.
Kimse yok. Benim son görüldüm ve okundu bilgim de kapalı. O kadar ki önemsemiyorum rehberimdekileri. Bazen grup mesajlarına bakıp bir iki bişeyler yazıyorum sadece o kadar.
İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı.
Böyle takıntılarım yok çünkü adam çalışıyordur, müsait değildir diye düşünürüm, ben boş zamanın onun iş zamanı olabilir, haaa günlerce cevap yoksa o zaman iş başka