Kendini olduğundan farklı göstermiyorsan bence rahatsızlık ta duymamalısın bu konuda. Ben de olmayınca ‘yok’ diyorum, sen de öğrenmelisin. Utanılacak bir durum değil yokluk çünkü. Arkadaşlar arasında bazen öyle konum mevki yarışları oluyor , olmaz değil ama o toplara baştan girmemek, o ortamları onlarla hiç paylaşmamak gerek diye düşünüyorum ben. Yoksa bu aşık atmalar hiç bitmez... bugün hat yarışırırsın öbür gün başka bişey... bunun bi sonu yok yani anlayacağın. Arkadaşlarının seni maddi olarak ezdiğini düşünüyor ya da onların varlıklı hallerine karşı kendini yetersiz ve ezilmiş hissediyorsan bence hiç görüşme bırak onları.
Utanılacak bir şey değil ki. Fiyat performans olarak aklına yatanı almak varken sırf marka takıntısı için gidip başka bir firmadan almak aptallık asıl. Kötü düşünülecek bir durum yok. Sen istediğine geçiş yap diğer insanları küçücük şeyler için bu kadar umursama.
Bende kullanıyorum memnunum, eskiden turkcelldi 532 li numarayı bimcelle taşıdım numara zaten turkcell gibi görünüyor telefonda görene ise cevabım belli "çünkü ucuz"
Nezaman Akıllı Yatırım ayıp oldu bana bir örneğini gösterirmisin? Ayıp değil olmazda Senin Karakter ve Kişiliğine önem veren Senin Gerçek Dostlarındır Gerçek Arkadaşlarındır.
Uzun yıllar kullandım ben de. Ayni şeyleri kullanıp fazla para veren o arkadaşlarin bence düştükleri malliga utansinlar. Ayni şeye daha fazla para vermenin mantığı yok.
Yoo ne alakası var asıl herkes istediği operatörü kullanabilir utanma sen de hem onlar bu tarz şeyler için senle alay etseler arkafaşlarını değiştir derim