Selam KS'canlar hangi markayı tercih ediyorsunuz ve neden? Kimisi teknoloji kimisi hafıza kimisi işlemci kimisi hız kimisi kamera vs gibi... Sizler hangi markayı tercih ediyorsunuz ve neden?#ceptelefonu
Selam :) Telefon arayışına girdiğimde bir değil birden fazla özelliğin beni tatmin etmesi gerektiği konusunda ikna olmuştum, çünkü devir teknoloji devri ve artık cep telefonlarının bir tek yemek yapmadığı kaldı ve haliyle alacağım yeni telefondan son derece iyi özellikler bekledim. Ne şanslıyım ki arayışıma OPPO A Serisi ile noktayı koydum ve OPPO A74'te karar kıldım 😍 Peki neden?
OPPO A74
Özellikleriyle kalbimi çalan, performansıyla "bu kadar da olmaz!" dedirten ve şık tasarımıyla hayranlık uyandıran OPPO A74'ü sevme sebeplerimi anlatmaya devam edince siz de anlayacak, bana hak vereceksiniz ;)
Şık ve Ergonomik Tasarımıyla Göz Kamaştırıyor🌟
OPPO A74 başlı başına şık bir telefon, görür görmez insanın bir gömlek ilikleyesi, şık giyinesi geliyor desem abartmış olmam😎Bendeki Gece Mavisi rengi oldukça karizma duruyorken bir de siz Prizma Siyahını görün hele😌
6.43 inç boyutu ve 1.60 mm kenar kalınlığı ile ulaştığı %90.8'lik muazzam ekran/gövde oranı ile sonsuz ekran hissi verirken, 3D kavisli gövdesiyle tutuşu ergonomik hale getiriyor, resmen elden bırakmak istemiyor insan😌
Yüksek Performansıyla Oyunculara Toz Attırıyor🎮
Sene olmuş 2021, artık hızlı olmayan telefonların yüzüne bakılmıyor, değil mi? Oyunları vızır vızır oynatsın, videoları en yüksek kalitelerde seyrettirsin gibi pek çok performans odaklı arzumuz var ve tabii ki OPPO A74 bu konuda öncü: Snapdragon 662 işlemcisi, 7GB'a kadar yükseltilebilen RAM'i ve 128GB ROM'uyla beklenen performansın çok üstünde!⚡️
Geliştirilmiş Kameralarıyla Çektiğim Her Fotoğrafa Like Yağıyor👍
Kamera deyince akan sular durur! 📷Artık selfie çekmeyenler "bugün yaşadım" diyemiyor ve sosyal medyada fotoğraflarımız bizi eskisinden daha çok yansıtıyor, bunu kabul ediyorum. Dolayısıyla OPPO A74'ü seçme sebeplerimden birisi de 48MP ana kamerasını en iyi şekilde destekleyen 2MP derinlik, 2MP makro ve Yapay Zeka Güzelleştirme Selfie kameraları!😍OPPO A74'ü aldığım günden beri paylaştığım her fotoğraf eskisinden daha çok like alıyor, demek ki OPPO bu işi biliyor👍
Geniş Piliyle Kesintisiz Mobil Keyfi Sunuyor🔋
Bütün bunları sergilerken pilinin ne kadar sürede gittiğini merak ediyor insan, değil mi? O zaman şaşırmaya hazır olun! Çünkü OPPO A74'ün 5000mAh pili ile günü en iyi şekilde tamamlarken 33W hızlı şarjının sıfırdan %50'nin üstüne sadece 30 dakikada ulaşması sayesinde asla yarı yolda kalmıyorum.😌 Şahsen OPPO A74'ten son derece memnunum, çoktan "iyi ki"lerim arasına girdi <3
OPPO çok güzel görünüyor, özellikleri de beni kendine çekti ama ben bu aralar mobil oyunlara çok sardım, boş kaldığım her an telefonu elime alıp çevrimiçi ve çevrimdışı oyunlarımı oynuyorum ama bazen o kadar kasıyor ki, şimdi burada yüksek performans deyince sorma gereği duydum, oyunlarda kasma oluyor mu?
@AngelKiss Mobil oyunları herkes hızlı olsun diye değil elinin altında olsun diye oynar ama hızlıca kasmadan oynamak istemeniz çok normal, dediğim gibi OPPO A74'ün donanımsal açıdan oyunlarda kasma yaptığına hiç şahit olmadım ki ben de çok oyun oynarım, yine de belli başlı oyunlarda daha dikkatli bakmak lazım, benim PUBG, Wild Rift gibi aksiyonlu oyunlarda kasma yaşamadığımı belirtmem lazım ;)
Benim başımı ağrıtmayan tek telefon. Ne arıza verdi ne de dondu. Bizim millet telefondan anlamaz, tek bildikleri popüler ne ise onu alır yani Apple iPhone çoğunlukla.
Bence sen kendini çok kar dağında görüyorsun cebinde telefonun var diye show yapmana gerek yok sende varsa bende kralı var rahat ol ben çok gördüm öyle show yapanı içinde internet paketi olmayan hadi sana mutluluklar sonradan görme arkadaşım :)
En İyi Cevaplar