arkadaşlar şimdi olay şöyle geçenlerde bilgisayar aldım ve yanında beats solo3 kulaklık hediye ettiler. ve kulak üstü kulaklık sevmediğim için satmak istiyorum. fatura üstünde özel bilgilerim yazıyor. ve bilgisayarın faturasıyla bir kesilmiş. daha önce hiç ikinci el ürün satmadım. bu fatura işleri nasıl oluyor? yardımcı olursanız sevinirim.
Satacağın ürün faturada ayrı bir satırda belirtilmiştir. Faturada istemediğin bilgilerin üstünü kapatarak fotokopisini karşı tarafa tarih imza alarak verebilirsin. Garantilik bir durum olursa kabul eder diye düşünüyorum. Garanti konusuna en sağlıklı bilgiyi aldığın yer verir sonuçta işlemi yapacaklar onlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Faturalı satamazsın , alıcıya lazım olduğunda devreye girip faturayı servise direk gönder.
alıcıyla sürekli irtibatta olucaz yani
Bozulursa evet garanti bitene kadar.
tamamdır eyw kardeşim
Hiç bir bilgim yok o işlerden anlayan birine sor Veya araştır
belki deneyimli biri vardır diye yazdım zaten.
Yok demekki kimse yorum yapmamış (:
illaki vardır daha yeni attım 😊
Sanmıyorum kolay gelsin iyi günler
sağ ol
Vergi mükellefi değilsen fatura kesemezsin zaten
fatura kesmek değilde bana kesilen faturayı vermem gerekiyor mu? garantisi falan var çünkü
Satacağın ürün faturada ayrı bir satırda belirtilmiştir. Faturada istemediğin bilgilerin üstünü kapatarak fotokopisini karşı tarafa tarih imza alarak verebilirsin. Garantilik bir durum olursa kabul eder diye düşünüyorum. Garanti konusuna en sağlıklı bilgiyi aldığın yer verir sonuçta işlemi yapacaklar onlar
tamamdır çok sağ ol yardımın için
faturasız satabilirsin
garanti var ama faturasız olur mu?
Faturaya gerek yok
kaç para istiyon
800 tl
yuh
beats kulaklığı 200 tl ye satmamı beklemiyodun herhalde. d
studio 3 olsa tamam solo yaramaz.
Faturasız sat