Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Arkadaşlar Bir çoğumuz Biliyoruz Görüyoruz Akıllı telefon Üretici Firmalar Samsung Olsun Xiaomi Oppo One Plus Aklınıza ne gelirse Çerçeve Kaldırdı Tam Ekran tasarıma Geçiş Yaptı Bunu Biliyoruz Peki Ekran üzerinde ki sensörler Nereye Gizlendi Önce çerçeve varken Yakınlık sensörü Falan vardı tam ekranda Göremiyoruz bu sensörü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekran altında olabilir belki, xiaomi falan ekran altı kameraya geçti mesela mümkün demek ki.
Yani Şey mi Diyorsun Önceleri Çerçeve varken Açıkta görünüyor da Sensörler şimdi tam ekrana geçmesi ile beraber ekranın İçine gizlendi yani Ben Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Önceki Telefonum Lenovo Motorola G4 Plus Adlı telefondu Onda tabi Çerçeve Kalın şekilde vardı Yakınlık sensörü açıkta idi s10 da bakıyorum Işıkta Bile görünmüyor
Bence böyledir, şimdi kameralar da gizlenmeye başlandı, çentik mentik yok dimdüz ekran mis
Ama Şunu Söyleyim Keşke kardeşim Devam etseydi Benim görüşüm Bu Yönde Tamam Tam ekran daha Güzel görünüyor Komple görüntü Bize ait Engel yok Ama kardeşim de Telefona karizma Şıklık Katıyor Benim En Çok Beğendiğim Tasarıma sahip Samsung S8 serisinde Note 8 de başlayan s9 serisi note 9 kadar süren tasarım çok güzeldi İris sensörü Bildirim ışığı birleşimi göz alıcı duruyor Sonra S10 Serisinde Komple çerçeve Kaldırdı Samsung İris tarayıcı bildirim ışığı gitti Tabi çok büyük sorun mi değil ama o güzel görüntüye çok alışmıştım S10 larda Tasarımı harika Tam ekrana gelecek olursam Xiaomi Kullanıyordu bunu Pop Up tepeden açılır kapanır kamera mekanizma ile Tam ekran yaptı Mi 9 t serisi de
Ne kardeşim şıklık katıyor ya 😅 KS yanlış yazdırdı Çerçeve şıklık katıyor dedim 😊
Ben daha çok bildirim ledinin yok oluşuna üzülüyorum ya sensör falan umrumda değil 😂 bildirim ışığının renginden mevzuyu çakıyordum güzel oluyordu
Aynen Ben Hem Bildirim Işığı Gitmesine Hemde Sensörler Vede Biliyorsun Samsung İlk Note 7 de Getirmişti İris sensörü onun da ışığı yanıyor du Note 9 s9 serisine kadar devam etti Oda çok Güzeldi Bildirim ledi ile birleşince Tam şıklık katıyor du Keşke Samsung Kaldırmasaydi Bildirim ledini He tabi Çok eksiklik oldu mu Olmadı tabiki Always on Display var Always bildirim ledinden daha iyi Herşeyi Görüyorsun Çünkü ama led olsaydı onun ışığı yeter 😊
Sen Hangi telefon kullanıyorsun şu an ben Samsung Galaxy S10 düz s10 benim ki
Mate 10 pro
Vayy Mate 10 Pro Huawei Telefonları Olarak En Sevdiğim Modelinden 👍🏻😊 Sonra Mate 20 Pro Çıktı 2018 Yılında Tabi Mate 20 Pro tasarım Olarak 10 Pro dan Daha sık Ama 10 pro nun yeri başka Ben Huawei Şu konuda gerçekten Takdir ediyorum Sar değeri konusunda Radyasyon da en düşük olan Huawei Oluyor Radyasyon sar değeri önemli biliyorsun Sağlık açısından ne kadar yüksek o kadar iyi değil Mate 10 Pro nun iyi sar değeri benim s10 sar değeri Baş 0.477 W/kg SAR Değeri 10g (Vücut)1.593 W/kg Peki ne zaman aldın mate 10 pro yu ve memnun musun batarya performansı nasıl yoğun kullanımda ne kadar ekran süresi alıyor ekran kalitesi Pubg Mobile en üst Hangi ayarda açıyor
Pubgde su gibi içiyor ya, benim gözlerim iyi görsün rakibi diye düşük ayarlarda oynardım eskiden, telefon ekran tipi olarak iyi ya onun dışında geri kaldı. Ben çentikli telefon sevmiyorum, bu çerçeve ince ve bildirimli falan çok iyi yav yeni bir şey alacağımda büyük sıkıntı harbi
Ekranın altında görünmez o
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!