İnternet & Teknoloji Snapim kilitlendi neden? Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Nieee yiaağğğ Nudelara dayanamadı heralde fmfmdmfn Güncellemeler+1 yıl Açıldıı Snapim kilitlendi neden? Cevapla SnapChat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ya ben yeni açtım kimse yok bende ama tanımadığım bi sürü kişi var siliyorum geri geliyor ne yapmam lazım 1 8 Yorumla Nammellesss +1 yıl Hızlı ekleden ekliyorlar Yorumla aloneman530 +1 yıl Ne yapmam lazim Yorumla Nammellesss +1 yıl Sil geldikçe ya tek çözüm bu Yorumla aloneman530 +1 yıl Çok aşırı geliyor ya Yorumla Nammellesss +1 yıl Her gün 150 tane falan smdmd Yorumla aloneman530 +1 yıl Anladım snapchat adın ne Yorumla Nammellesss +1 yıl Dmden.. Yorumla aloneman530 +1 yıl Yazdım Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kadınlar cinsel obje değildir, O sırada kadınlar XD 1 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bir kaaç saate açılır merak etme nudesavar ablamız 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin yüzünden indirdim onu da🙄 eee şimdi sana nasıl şey ediyoruz 😅 1 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sana kim dayanmış ki sistem dayansın bebiş 🙃😉 2 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 601 cevap paylaştı. Şikayet etmişlerdir ya da çok fazla kişi eklidir 1 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gel burası kilitlenmez, snap de neymiş :P 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 649 cevap paylaştı. O kadarmı yani 1 0 Yorumla
mustk44 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Nasıl nudelarrr 1 1 Yorumla mustk44 +1 yıl Snap de çok mu ya böyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ya ben yeni açtım kimse yok bende ama tanımadığım bi sürü kişi var siliyorum geri geliyor ne yapmam lazım
Hızlı ekleden ekliyorlar
Ne yapmam lazim
Sil geldikçe ya tek çözüm bu
Çok aşırı geliyor ya
Her gün 150 tane falan smdmd
Anladım snapchat adın ne
Dmden..
Yazdım
Kadınlar cinsel obje değildir, O sırada kadınlar XD
Bir kaaç saate açılır merak etme nudesavar ablamız 😂
Senin yüzünden indirdim onu da🙄 eee şimdi sana nasıl şey ediyoruz 😅
Sana kim dayanmış ki sistem dayansın bebiş 🙃😉