iyi çekiyormu bari internetten video falan izlerken
Cevap sahibi
+1 yıl
dün 3 / 3.5G moda çektim bi test yaptım, 24-25 Mbps gördüm ve 4.5Gde test ettim 40ları gördüm. video vs takılma yok (tabii bulunduğun yer önemli mutlaka, ilçe merkezi bi yer test ettiğim) ayrıca, zaten türk telekom altyapısında yani telekom nerde nasıl çekiyorsa bu da aynı
ben de döndüm dolaştım yine Bimcell'e geldim ve değiştirmeyi düşünmüyorum, bu simple denen olay yeni başlamış da öyle yine de bilgi amaçlı paylaşmak istedim. vodafone'u tavsiye edemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bimcell -dileyen garibancell olarak da nitelendirebilir, ama ben memnunum-
iyi çekiyormu bari internetten video falan izlerken
dün 3 / 3.5G moda çektim bi test yaptım, 24-25 Mbps gördüm ve 4.5Gde test ettim 40ları gördüm. video vs takılma yok (tabii bulunduğun yer önemli mutlaka, ilçe merkezi bi yer test ettiğim) ayrıca, zaten türk telekom altyapısında yani telekom nerde nasıl çekiyorsa bu da aynı
Bu akşam turkcell hattımı kapattırıyorum ve gözlerimlerim sonucun da vadofone geçiyorum haydi bismillah inşallah memnun kalırım
bimcell daha ucuz diye biliyorum bakabilirsin
Ona da bakayım geçmeden o zaman teşekkür ederim
rica ederim♡
bimcell kullanıyorum hem uygun hem de gayet kaliteli çekim ağı var. 20 GB 42 tl
hattını bimden mi aldın yoksa mesela vodofone alıp sonra bimcellemi döndürdün
yalnız dipnot: halihazırda 42 TL'ye 20 GB olan XL tarife satışta değil, değişti tarifeler
Türk telekomdaydım, bimcell e taşıdım.
Halihazırdaki tarifelerden haberim yok ben şu an dost xl paketini kullanabiliyorum 4 aydır da kullanıyorum.
biliyorum, ben de zamanında almıştım devam ediyor ama yeni almak isteyen için yok maalesef. daha mantıksız olanları koydular; yanlış hareket
www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx
@RustRemoveR Evet, yine de tüm operatörlerden uygun 15 gb 43 bile daha uygun.
öyle tabii, şimdilerde ona en yakın Vodafone Simple Tarifeler
https://www.vodafone.com.tr/Simple/
* sene kullanmam
ben de döndüm dolaştım yine Bimcell'e geldim ve değiştirmeyi düşünmüyorum, bu simple denen olay yeni başlamış da öyle yine de bilgi amaçlı paylaşmak istedim. vodafone'u tavsiye edemem
Vodafone. Şu an için çekim konusunda sıkıntı yaşamadım
Vodafone kullanıyorum şubatta tarifem bitiyormuş değiştiricem sanırım üzgünüm biraz :D
Turkcell. Pahalı ama en azından telefonla konuşurken yürüyebiliyorum.
Turkcell kullanıyorum faturası hariç memnunum🙄🙏
Turkcell le bağlanıyorum hayata...
19 Yıldır Turkcell ve Memnunum.
Turkcell kullanıyorum yıllardır.
Dağlık arazilerde vadilerde çekmiyor vodafone
Türk Telekom ful çekiyor
Wodafone , memnun değilim
Turkcell
Hayır
Türkcell
tt memnunum
O 2.